Nejste přihlášen/a.
Ahoj, asi to tu už je 100x ale nevadí
Jsem mladý (20) a zdá se mi že můj porost hlavy začíná být řidčí (otec je plešatý od doby co byl na vojně)
Tak se chci zeptat, jestli existuje nějaká prevence proti vypadávání a popřípadě nějaký přípravek pro růst vlasů
Děkuji
jj, absolutní souhlas. Neřešit padání, řídnutí a kouty, ale pomoct tomu mašinkou a udžovat co nejkratší pohodlný a módní účes "do hola". Čím víc budeš plešatější, tím bude míň práce s udržováním. Trápit se tím jak vlasy ubývají a snažit se to zastavit absolutně nemá smysl.
V některých časopisech /nejčastěji v Blesku/ nabízejí zázračné vodičky za vysoké ceny, které prý zaručeně pomohou. Není to ale pravda, vyhodíte peníze a efekt žádný. Je v tom asi i dost vysoký podíl dědičnosti. Nic si z toho nedělejte, důležité je, co má člověk v hlavě, než co na ní. Jeden můj plešatý známý říkával dost hubatě: Pořádnej chlap zplešatí sám, to jen svině se musí opařit!
Zadej do zdejšího vyhledávače " padání vlasů" a můžeš si počíst.
doplněno 18.08.11 22:58:Také mi to začlo ve dvaceti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.