Nejste přihlášen/a.
zdravím, chtěla bych se zeptat zda někdo nemáte zkušenosti s přivýdělkem na net stránce www. informservis.cz, musíte poslat penízyk dopředu, spousta práce, je pod jménem K. Malec, děkuji nechci naletět, tak se raději ptám dopředu, žádné pěnízky sem zatím neposlala a moc se mi posílat nechce, jo a kdyby měl někdo zkušenosti u nějaké firmy co nabízí kompletaci atd dejte mi prosím vědět, jsem na MD a ráda bych si přivydělala třeba jen 2 ts. děkuji Kamča
Kamčo, o tom už bylo napsáno mnoho. Jakmile chce někdo poslat peníze předem, je to zaručený PODVOD. Niky neposílejte peníze předem. Jinak domácí práce manuálního typu /kompletace propisek, obálky apod./ už dneska téměř neexistuje. Z domova jedině účetnictví nebo překlady a to zase nemůže každý. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.