Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podmínka na dotaci od ÚP

Od: marvays odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Jsem na úřadu práce a zvažuji že budu podnikat. Chtěl bych zažádat o dotaci z úřadu práce na rozjezd podnikání. V podmínkách ale je to, že musim nejméně dva roky podnikat vtom oboru.

Zajímá mě ale, jestli můžu k tomu ještě pracovat. Třeba když se rozjezd nepovede, nebo zprvu bude slabší, že bych k tomu ještě pracoval?

A druhá podobná otázka. Manželka pracuje ve velké firmě na důležité pozici. Jsme ale v očekávání a tak pujde na mateřskou. Ale muže se dost dobře stát, že ji nejspíš v práci budou postrádat a já budu muset zůstat doma s dítětem. Můžu tedy dostat dotaci na podnikání, vesele si ty dva orky podnikata ktomu být ještě na rodičovské dovolené? Na rodičovské můžu podnikat jak chci a dokonce po tu dobu nemusíma ani danit příjem. Pro získání dotace musím podnikat dva roky. Ale nepíše se už nic otom, že bych nesměl podnikat ještě v dalších odvětvích, pracovat nebo být na rodičáku.

Máte stím nějakou zkušenost? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

"marvays", je to již měsíc, co jste zadal dotaz. Zřejmě nikdo ze zdejších rádců nebyl v podobné situaci. Proto by bylo nejlépe navštívit ÚP, ne detašované pracoviště, a tam se poradit s jejich právníkem, nebo kompetentním pracovníkem. - stařenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]