Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit strií?

Od: eleanor* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,mám takovej problém.Na hýždích mám strie,teda každými to řiká,nevíte čím je to způsobeno a jak se toho můžu zbavit?

Díky moc za každou radu*hi*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vouz*
hodnocení

0x
Ahoj, může to být způsobené buď rychlým úbytkem váhy a nebo naopak. Jinak bohužel strií se už nezbavíš, je to vlastně popraskaná kůže. Pomoct zmírnit Ti může buď nějaký krém, který je přímo určený na strie (koupíš v lékárně nebo v drogerii) a nebo pokud můžeš investovat, tak jsou i určitě nějaké kosmetické zákroky...Nicméně myslím, že mít strie není až tak úplně velká tragédie;)
eleanor*
hodnocení

Tak u mě to bude asi tím rychlým úbytkem váhy,po pubertě jsem docela dost zhubla.,neřikám že je to tragedie,ale vrátila jsem se od moře,a jak jsem ted opálená,tak ty strie jsou trošičku víc vidět:) jak kdyby se mi neopálili.asi zkusím nějaký ten krém, zákroky jsou asi zybtečné,nejsem žádná modelka co se živí tělem:P

dík za radu:)

vouz*
To máš jako ostatní jizvičky, ty se ti taky neopálí...bohužel.:( Krémík určitě zkus a přeju hodně štěstí ;) Měj se hezky, pá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]