Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
je-mi 15 a mám kamarádku( v prosinci tohoto roku jí bude 15), která je ode mě vzdálená kolem 12km což není taková dálka takže na kole celkem v pohodě.Mám takový banální problém a nevim jak to řešit.Kamarádka chodí s jedním klukem, který bydlí v praze tedy od ní cca 90km a je mu 17.Ona je u nás ve vesnici na prázinách do neděle a každý den chodíme ven.Jenže chodíme i s mým..tedy teď už i jejím kamarádem.Jsme spolu skoro celé odpoledne až do večera.Co je u nás(říká že prý už je to asi tři měsíce) tak každý den brečí, kvůli tomu že jsou od sebe(s tím jejím klukem) tak daleko, a já jí jsem vždy nablízku abych ji utěšil, protože (vím že to zní divně) ale mám ji moc rád.Brečela mi na rameno, že jsou od sebe daleko že už se smířila s tím že každý den brečí kvůli tomu a já jsem z toho takovej divnej pořád nad tím přemýšlím! Já k ní ale asi cítím víc než jen tu kamarádskou lásku a ten můj kamarád (bude mu 16) s ní pořád laškuje.Mně se na to blbě dívá a mám divný pocit.Dnes jsme večer..vlastně před chvílí byli v klubovně a poslouchali rádio a on jí úplně v klidu řekne jestli může k ní na klín na tak ona mu na to že ne a on že jako jestli může no tak pak mu to dovolila a potom vstal někam šel zase se vrátil řekl zase on jí jestli nechce jít k němu na klín potom tam byla až do té doby než jsme šli domů.Já vím že je to ode mě možná hnusný, ale ještě se ho ptám jestli ji chce a on že ne že mi ji nechá.Jenže já zase až moc dobře vim jak toho její ho kluka miluje tak mu říkám že já s ní nechci chodit protože má kluka.A zase je mi blbé a bylo by mi strašně hnusně kdyby se díky mně rozešli to vážně nechci.Já nevim co mám dělat.On mi tady říká že jí nechce a pak tam prostě dělá takovýhle blbosti.Já jsem jen zticha v duchu sem naštvanej na něj prostě jako na cosi hraje. Vážně nevím co mám dělat.Moc prosím o rady.
Ahoj, z toho co píšeš, mi je jasné, že jsi do ní blázen, jen si hledáš hromadu věcí, jak to omluvit, aby to tak nebylo
Největším problémem je to, že má někoho svého. Dokud ho má, je hnusné dělat jakékoliv kroky, ale zase buĎ rád, že se k tobě má a věří ti. Problém je, že z takových vztahů typu "pláču ti na rameno" jsou super kamarádské vztahy, ale z těch se do vztahu skoro přejít nedá (ne ale absolutně).
A pokud jsem to pochopil, tak ona by "šla" do tvého jednoho kamaráda. No, nemusí to nic znamenat.
Ono tady radit je těžké Neznám ani jednoho z vašeho milostného čtyřúhelníku. Důležité je (dle mého) ale vědět, co vlastně chceš (to víš) a nějak to dát najevo (to už je horší, co...) Pokud je holka dobrej kamarád, pokud jí dáš něco najevo, nevykašle se na tebe. A pokud jo, tak ti za to nestojí, to mi věř. I kdybyste spolu začali chodit, tak s takovou se těžko vydrží
Takže to promysli a klidně se poděl o další zážitky
Víš co, neřešeš to tak moc. Ta tvoje dívčina je evidentně zaláskovaná jinde, ty jsi navíc s ní stejně starý, možná ona hledá kluky starší, to je docela pochopitelné v tomto věku. Užívej si prázdnin, stejně za chvíli končí, užívej si kamarádství s ní - to je někdy lepší, než kdybyste spolu chodili. Kamarádství může vydržet celý život. Klidně můžete spolu kamarádit dál a nikdy nevíš, co život přinese, až bys byl starší. Buď rád, žes ji poznal, asi to s ní byly fajn prázdniny a máš na co vzpomínat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.