Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komplikované a složité vztahy

Od: renefaktor odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

je-mi 15 a mám kamarádku( v prosinci tohoto roku jí bude 15), která je ode mě vzdálená kolem 12km což není taková dálka takže na kole celkem v pohodě.Mám takový banální problém a nevim jak to řešit.Kamarádka chodí s jedním klukem, který bydlí v praze tedy od ní cca 90km a je mu 17.Ona je u nás ve vesnici na prázinách do neděle a každý den chodíme ven.Jenže chodíme i s mým..tedy teď už i jejím kamarádem.Jsme spolu skoro celé odpoledne až do večera.Co je u nás(říká že prý už je to asi tři měsíce) tak každý den brečí, kvůli tomu že jsou od sebe(s tím jejím klukem) tak daleko, a já jí jsem vždy nablízku abych ji utěšil, protože (vím že to zní divně) ale mám ji moc rád.Brečela mi na rameno, že jsou od sebe daleko že už se smířila s tím že každý den brečí kvůli tomu a já jsem z toho takovej divnej pořád nad tím přemýšlím! Já k ní ale asi cítím víc než jen tu kamarádskou lásku a ten můj kamarád (bude mu 16) s ní pořád laškuje.Mně se na to blbě dívá a mám divný pocit.Dnes jsme večer..vlastně před chvílí byli v klubovně a poslouchali rádio a on jí úplně v klidu řekne jestli může k ní na klín na tak ona mu na to že ne a on že jako jestli může no tak pak mu to dovolila a potom vstal někam šel zase se vrátil řekl zase on jí jestli nechce jít k němu na klín potom tam byla až do té doby než jsme šli domů.Já vím že je to ode mě možná hnusný, ale ještě se ho ptám jestli ji chce a on že ne že mi ji nechá.Jenže já zase až moc dobře vim jak toho její ho kluka miluje tak mu říkám že já s ní nechci chodit protože má kluka.A zase je mi blbé a bylo by mi strašně hnusně kdyby se díky mně rozešli to vážně nechci.Já nevim co mám dělat.On mi tady říká že jí nechce a pak tam prostě dělá takovýhle blbosti.Já jsem jen zticha v duchu sem naštvanej na něj prostě jako na cosi hraje. Vážně nevím co mám dělat.Moc prosím o rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klusik*
hodnocení

2x

Ahoj, z toho co píšeš, mi je jasné, že jsi do ní blázen, jen si hledáš hromadu věcí, jak to omluvit, aby to tak nebylo ;)

Největším problémem je to, že má někoho svého. Dokud ho má, je hnusné dělat jakékoliv kroky, ale zase buĎ rád, že se k tobě má a věří ti. Problém je, že z takových vztahů typu "pláču ti na rameno" jsou super kamarádské vztahy, ale z těch se do vztahu skoro přejít nedá (ne ale absolutně).

A pokud jsem to pochopil, tak ona by "šla" do tvého jednoho kamaráda. No, nemusí to nic znamenat.

Ono tady radit je těžké ;) Neznám ani jednoho z vašeho milostného čtyřúhelníku. Důležité je (dle mého) ale vědět, co vlastně chceš (to víš) a nějak to dát najevo (to už je horší, co...) Pokud je holka dobrej kamarád, pokud jí dáš něco najevo, nevykašle se na tebe. A pokud jo, tak ti za to nestojí, to mi věř. I kdybyste spolu začali chodit, tak s takovou se těžko vydrží ;) Takže to promysli a klidně se poděl o další zážitky ;)

eulalie*
hodnocení

0x

Víš co, neřešeš to tak moc. Ta tvoje dívčina je evidentně zaláskovaná jinde, ty jsi navíc s ní stejně starý, možná ona hledá kluky starší, to je docela pochopitelné v tomto věku. Užívej si prázdnin, stejně za chvíli končí, užívej si kamarádství s ní - to je někdy lepší, než kdybyste spolu chodili. Kamarádství může vydržet celý život. Klidně můžete spolu kamarádit dál a nikdy nevíš, co život přinese, až bys byl starší. Buď rád, žes ji poznal, asi to s ní byly fajn prázdniny a máš na co vzpomínat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]