Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
tak dlouho s manželem vybíráme dovolenou, ale pořád nemůžeme nic vybrat.Chceme jet sami s naší půlroční holčičkou.
Původní plán byly termály Velký Meder, ale asi už nestihneme zařídit malé pas, takže bychom jeli někde tady u nás, ale kam?Něco na 4 noci v hotelu s polopenzí, kde by byl bazén, popřípadě nějaké masáže, v okolí aby se dalo někam zajet - zoo, zámek, něco zajímavého k vidění... Nemáte nějaký tip?Moc děkuji, hezký den všem, Eva
Evi, já byla kdysi v Hluboké nad Vltavou. Zkuste ubytování viz níže. My byli tenkrát v "hotelu Tennis Center Hluboká". Je to už ale 15 let. Od té doby se to mohlo změnit jedině k lepšímu. Kromě zámku zde mají malou super ZOO a muzeum o rybníkářství a dřevařství, což bylo hodně zajímavé. Z Hluboké je to pak kousek do Budějovic, do Krumlova, do Vyššího Brodu, atd... Tam je opravdu co pokoukat. A když se vám nebude chtít, vyrazíte na procházku do parku, či se plácnete k vodě. Jestli máte rádi ryby, doporučuji restauraci KAPR. Tam suprově vařili.
Myslím, že s půlroční holčičkou je to nejlepší u babičky, nebo u známých na chalupě...ale když už chcete někam vyjet, tak zkuste třeba Vysočinu. VJjihlavě je krásná, malá Zoo, je tam pěkný aquapark.Třebíč, Telč, Žďár nad Sázavou jsou památky zařazené v UNESCU. Potom je u Bystřice nad Pernštejnem Šiklův Mlýn, to je westernové městečko - prohlídka na celý den. Ubytování Vám neporadím, ale myslím, že jich najdete také hodně. Ještě mě napadla Polnička, je to u Žďáru, je tam ubytování u Šimáka a Express vagón, kde mají vláček, atrakce pro děti, zvířátka, je tam na co koukat. Je to kousek od Velkého Dářka. Ve Škrdlovicích je ubytování ve 3 restauracích. To je asi 6 km od Polničky. A hlavně je na Vysočině čistý vzduch, což je asi pro půlroční batole to nejdůležitější. Tak snad jsem Vám trochu dala tip.
Dobrý den Atramo Jednu babičku máme doma a k druhé jezdím na Moravu celkem často, takže tato volba nedopadne.Díky za tipy, mrknu na to
Malé děťátko je teprve takový "červíček" a z dovolené si žádné zážitky nepřinese. Ocení hlavně čerstvý vzduch, klid a ticho. Takže záleží spíš na rodičích, co by rádi navštívili a viděli a mimčo mohou vzít s sebou. Ta Vysočina se mi moc líbí. Minulý týden jsme byli s vnoučaty v jihlavské ZOO, je malá, ale velice pěkná a také jsme se vydováděli v tamnějším akvaparku. Znám i Šiklův Mlýn, Velké Dářko a Polničku. Je tam okolo plno pěkných lesů, ráj pro houbaře. Takže souhlasím s návrhem "atramy". Rodiče ať si vyberou podle svých zájmů s ohledem na miminko a to je může doprovázet v kočárku či krosničce na zádech. Přeji pěknou dovolenou. Jaga.
Dobrý den, Vaše dcerka bude stejně jen ležet v kočárku, nebo se max. někde plazit, tak by jsem si vybral podle sebe tak, ay jste tam mohli vzit holčičku také. my jsme byli v Luhačovicích, je tam bazén, masaže, prostě relax. Jestli plánujete koupání v bazénu s miminkem, ta si to dejte do vyhledávače.
např zde:
Souhlásím s Luhačovicemi. Pěkné prostředí, není problém pohybovat se tam i s kočárkem. V okolí je spousta možností kam vyrazit na výlet. Např. luhacovice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.