Nejste přihlášen/a.
dobrý den, začal mne bolet nehet na noze na palci, tento nehet je z vetsi casti narosten novy,předtím mi byl ten původní chirurgicky odstraněn,poradí mi někdo?
Nepomohla by tato stránka? Nedávno mě zaujala, mamka má s nehty taky problém, převazuje cca týden a říká, že se jí ulevilo health.ic.cz/...
zarůstání je dost bolestivá záležitost. Zapichuje se vám špička nehtu do kůže, později se vytvoří hnisavý zánět - s tím raději na chirurgii - část nehtu vám odstraní. Jinak převentivně - tu špičku co tlačí se snažte zakulatit (nůžky, pilník), jinak pravidelně po koupání, když je nehet měkký tak hranou nůžek škrábat nehet po straně aby se ztenčil a tím neohýbal dovnitř.
Pekny den, toto zarustani je na dlouhou trat, rado se vraci a znam i lidi, co museli na chirurgii treba petrkrat. Doporucuji se koupele v nejakem desinfekcnim roztoku (poptejte se v lekarne, nevim, z ceho byly), a potirani jakousi masti proti zanetu (betadine?). Toto mel kamarad doporucene od sveho lekare.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.