Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivné stavy před spaním

Od: jeliman* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den ..mám problémy před usnutím ...často se mi stává ,že se najednou nemohu hýbat a v hlavě mi začne hlučet dosti silně zvuk ..nevím čemu bych ho přirovnal ...snad nějaké resonanci ...mam pritom pocit ze se mi rozletí hlava ...jsou většinou dva za sebou ...každý ten stav trvá tak 15 sec ..při tehle stavech se nemohu hýbat akorát používat oči ...je to divne ..nevim ani jak bych to přesne popsal ...proto se chci předem omluvit za mé chaoticke vyjadřování ..:) ..byl bych rád kdyby mi nekdo řekl co se mnou je nebo axpon .kam se s tím mám obrátit ..byl bych vám moc vděčný ...dekuji a nashledanou

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eleanor*
hodnocení

2x
Ahoj,doktorka fakt nejsem,ale moc bych s tim neotálela,stačí když zajdeš ke svému obvodnímu lékaři a ten už tě doporučí přímo na konkrétní oddělení;) tak šup k lékaři.

hodnocení

2x

Navštiv psychiatra a bez obav se mu svěř. Myslím to vážně, ač se to nezdá...

bobr223*

To jsem párkrát taky měl, ale nevím co to je... U mě to bylo ve stavu něco mezi spánkem a probuzením...Tak na půl...A ještě k tomu docela silné pnutí v obličeji...Nevím...Normálka jsem zdravej a mladej člověk...

erin
hodnocení

0x

ahoj.. něco podobného mívám taky, ale nevím, jestli přesně tohle.. mě taky hučívá v hlavě a trne tělo.. nemáš třeba příliš vypětí přes den? nebo potíže s tlakem? já ano a má to velký vliv, navíc mám potíže s očima a to dělá taky neplechu.. jen dej pozor, abys nenarazil na nechápavého lékaře, který bude neochotně naslouchat.. já měla špatnou zkušenost s jednou takovou lékařkou, která neposlouchala mé problémy a udělala ze mě případ pro psychologa.. citlivější člověk víc vnímá a tak je potřeba, aby i lékař byl vnímavější a neudělal diagnozu po prvním pohledu na tebe.. hodně štěstí, ať ti to dopadne dobře..

msnobody
hodnocení

0x

Zdravím, mohl by to být stav transu, někteří lidé se do něj dostávají nechtěně, zejména ve chvíli kdy jsou fyzicky uvolnění.. Obecně je to popisováno jako hluboká fyzická a mentální relaxace.. Dělat se s tím asi nic nedá, jen čekat až to odezní.. Dá se toho ale i využít, doporučuju stránky marlitan.iglu.cz/...

jeliman*
hodnocení

Chtel bych vsem moc podekovat. ..tyhle stavy uz odezneli ...dodelal sem skolu ...zacli prazdniny ..a po tydnu uz bylo vse ok ...uz mesic sem nic podobneho nemel ...nejspis to bylo z nervu jeste ze zaverecnych zkousek ve skole a autoskole ..:) ..jeste jednou diky ..a hezky den..;)

martina30*

Stres,psychika,tlak,nedostatek magnezka.Pokud to tedy není závažnejší tak doporučuji sladké a sport*slunce*a užívat si života.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]