Nejste přihlášen/a.
ahoj.. něco podobného mívám taky, ale nevím, jestli přesně tohle.. mě taky hučívá v hlavě a trne tělo.. nemáš třeba příliš vypětí přes den? nebo potíže s tlakem? já ano a má to velký vliv, navíc mám potíže s očima a to dělá taky neplechu.. jen dej pozor, abys nenarazil na nechápavého lékaře, který bude neochotně naslouchat.. já měla špatnou zkušenost s jednou takovou lékařkou, která neposlouchala mé problémy a udělala ze mě případ pro psychologa.. citlivější člověk víc vnímá a tak je potřeba, aby i lékař byl vnímavější a neudělal diagnozu po prvním pohledu na tebe.. hodně štěstí, ať ti to dopadne dobře..
Zdravím, mohl by to být stav transu, někteří lidé se do něj dostávají nechtěně, zejména ve chvíli kdy jsou fyzicky uvolnění.. Obecně je to popisováno jako hluboká fyzická a mentální relaxace.. Dělat se s tím asi nic nedá, jen čekat až to odezní.. Dá se toho ale i využít, doporučuju stránky marlitan.iglu.cz/...
Chtel bych vsem moc podekovat. ..tyhle stavy uz odezneli ...dodelal sem skolu ...zacli prazdniny ..a po tydnu uz bylo vse ok ...uz mesic sem nic podobneho nemel ...nejspis to bylo z nervu jeste ze zaverecnych zkousek ve skole a autoskole .. ..jeste jednou diky ..a hezky den..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.