Nejste přihlášen/a.
Proč holka kterou mam rad ted jede!pecky! s mimm kamosem?, jakto? nweni nikdym sama,., co mam udelat
A já si myslím, že jste se tady všichni namáhali zbytečně. Ten člověk přece nemůže Vašim odpovědím porozumět. Nebude je ani umět přečíst, natož pochopit. Podle mne to je asi cizinec, není to jinak možné. Může mít také pravdu Jakubdeda, že je opilý jak slíva. Ostatně už neraguje, asi u toho usnul. Uvidíme, jestli se ozve, až se z toho vyspí.
Dodatečně jsem si všimla, že otázku položil ve tři hodiny ráno. Ten člověk asi opravdu hodně "požil".
No každopádně udělej jako první věc tohle: Kup si slovník spisovné češtiny.
To je teda děs!
A k Tvýmu problému - ani se dotyčné nedivím. Kdybych byla ona a Tys mi poslal takovouhle smsku, tak bych se Ti také vyhnula obloukem.
No a jinak, nevěš hlavu, ještě budeš nakonec rád, že Tě nezavřeli, když je jí čtrnáct... :D
doplněno 16.08.11 20:33:Budu jen doufat, že jsi byl opilý když jsi toto psal a vysvětlíš nám to tady...
Dominoo, milý woe, možná právě proto, že jste od sebe trošku dál. Ne věkem, to so kousne. Ale někomu možná chybí dva vitamíny. Vitamín "I" a vitamín "Q". Přeber si to jak chceš, OKI?
Domino, alespoň se nám ozvěte. Otázku jste položil, my jsem reagovali v rámci možnosti, a Vy nic. Tak nám alespoň napište, že jste to holt řešil v tu chvíli, alkoholem. My Vás pochopíme. A vůbec, střízlivý, můžete položit otázku tak, abychom Vám mohli třeba něco i poradit. Takto jste to jenom "slíznul", a nic Vám to nemohlo dát. Tak ahoj, Suzy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.