Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakto že na me sere

Od: dominoo odpovědí: 22 změna:

Proč holka kterou mam rad ted jede!pecky! s mimm kamosem?, jakto? nweni nikdym sama,., co mam udelat

výtka
Upozornění od sys lidka 16. 08. 2011 11:18:13
Najděte si jinou poradnu s vaším způsobem vyjadřování.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Nechápeš? Nemá o tebe zájem. My nechápeme třeba tvoje zmatené vyjadřování, ty nechápeš, že je ve 14. letech ješte pod paragrafem?!
Nechápeme, že v tvém věku dokážeš napsat otázku s vulgarizmem, ty nechápeš, že do její hlavy nevidíme. Můžeme jen na základě našich vědomostí a zkušeností předpokládat, že kluka s takovým projevem třeba nechce.
dominoo
hodnocení

no ale sou tu samim mimu veku robvny blbečcy aona name jede ona ce byt s emdou to vycejtim... vim ale kamoš do ni dela je ji čtrnbact ale i tak to poznam

georges*
hodnocení

5x

Možná tvoje kámoška potřebuje doučovat češtinu, a zjistila, že ty ji v tom rozhodně nepomůžeš. Tak si našla na doučování někoho jinýho.

juldab*

Může mě někdo poradit jakou řečí ten člověk mluví a kde najdu slovník?

peepa*

Vypadá to spíš na překlepy v opilosti, než že by se opravdu takhle vyjadřoval:)

*smich**haha*Kdyby takových lidiček nebylo,zřejmě bychom se unudili*smich*

jakubdeda*
hodnocení

4x

Proč se na Vás vy...la?Protože má více rozumu než Vy.A ostatní by se ji pošklebovali s kým to chodí.Ale nevěřím ,že jste takový blb,jen se prostě nudíte,nebo jste právě přišel z hospody.

hodnocení

3x

Proto na tebe kálí, že jsi vulgární, nemáš slušné chování a neumíš se vyjadřovat česky. Tolik jsem vyčetla z Tvé otázky. Asi tak. Jaga.

doplněno 16.08.11 06:22:

A věř mi, že já i spousta dalších žen a dívek by udělaly totéž. Bič a pryč!

fidonet*
hodnocení

1x

Pokud se chováš jako se vyjadřuješ, tak proč se divíš? Trocha úrovně a taktu vždy zapůsobí. Chovat se jako "trotl" z televizní obrazovky dívku opravdu neoslní ...

majsterjoe*

14letou? Ale ba naopak. Po takovych exotech jedou *srdce*

hodnocení

1x

A já si myslím, že jste se tady všichni namáhali zbytečně. Ten člověk přece nemůže Vašim odpovědím porozumět. Nebude je ani umět přečíst, natož pochopit. Podle mne to je asi cizinec, není to jinak možné. Může mít také pravdu Jakubdeda, že je opilý jak slíva. Ostatně už neraguje, asi u toho usnul. Uvidíme, jestli se ozve, až se z toho vyspí. *kafe*

doplněno 16.08.11 14:51:

Dodatečně jsem si všimla, že otázku položil ve tři hodiny ráno. Ten člověk asi opravdu hodně "požil". *ee*

banan*
hodnocení

1x

No každopádně udělej jako první věc tohle: Kup si slovník spisovné češtiny. :(

To je teda děs! :(

A k Tvýmu problému - ani se dotyčné nedivím. Kdybych byla ona a Tys mi poslal takovouhle smsku, tak bych se Ti také vyhnula obloukem.

No a jinak, nevěš hlavu, ještě budeš nakonec rád, že Tě nezavřeli, když je jí čtrnáct... :D

doplněno 16.08.11 20:33:

Budu jen doufat, že jsi byl opilý když jsi toto psal a vysvětlíš nám to tady... ;)

Jak je vidět, byl skutečně opilý. Už se vůbec neozval, asi se stydí. *hi*

dominoo
hodnocení

a je jí 14 A mě 19 je to oddalenej vek do sebe ale zase pora to chapuu

cepagis*
hodnocení

0x

Další provokatér, to snad nemůže člověk, který zvladne pustit počítač a vydatlovat webovou adresu, myslet vážně*haha*

Když si představím, že jemu podobní mají volební právo, sem tam i funkci z vůle zvůle, tak se už nedivím úpadku společnosti.

hodnocení

0x

To se ji vazne nedivim, asi by musela byt omezena, aby ji zaujala takova prezentace.

hodnocení

0x

Hochu, asi je na tebe už moc inteligentní...

krkovicka*
hodnocení

0x
Protože nejsi pro ni dost dobrej.

hop®
hodnocení

0x

Dominoo, milý woe, možná právě proto, že jste od sebe trošku dál. Ne věkem, to so kousne. Ale někomu možná chybí dva vitamíny. Vitamín "I" a vitamín "Q". Přeber si to jak chceš, OKI? :)

buss
hodnocení

0x

není někdy lépe nereagovat?

hodnocení

0x

Domino, alespoň se nám ozvěte. Otázku jste položil, my jsem reagovali v rámci možnosti, a Vy nic. Tak nám alespoň napište, že jste to holt řešil v tu chvíli, alkoholem. My Vás pochopíme. A vůbec, střízlivý, můžete položit otázku tak, abychom Vám mohli třeba něco i poradit. Takto jste to jenom "slíznul", a nic Vám to nemohlo dát. Tak ahoj, Suzy. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]