Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mbank

Od: johnnymmt* odpovědí: 3 změna:

Dobry den

Zvazuju otevreni uctu u mbank. Jelikoz se jedna o pomerne novou banku na ceskych trzich, myslite, ze delam dobrou vec? Samozrejme, ze nulove poplatky lakaji, ale co bezpecnost? Mate uz nekdo nejake zkusenosti, doporucite mbank, nebo je lepsi si priplatit a mit ucet u "klasicke" banky? Bohuzel zadny ucet jeste nemam a tak nemohu porovnavat.

Dekuji moc za vsechny nazory.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Mbank, nebo FIO velmi doporučuji. Jsou to jediné banky, (tedy FIO je záložna), kde vám peníze na účtě neubývají, ani když s nimi nehýbete. Standardní zajištění financí stejné, jako v kterékoli bance, internetbanking zdarma.Bližší na www.fio.cz a www.mbank.cz.
Osobně jsem klient FIO druhým rokem a bez potíží. Naprostá spokojenost. Předtím Poštovní spořitelna.
Hezký den.

hodnocení

0x
Už tam mám účet cca 4 měsíce a bez problémů.Úročení na eMax je skvělé,protože tam mám odloženou větší částku na byt.U GE to leželo a nic nevydělalo,naopak.Tady mi každý měsíc přiskočí peníze jen proto,že to tam leží.Čekám již jen na SIPO a pak zruším GE.Nemám důvod u těch zlodějů dále zůstávat.
Mimochodem,FIO požádalo o licenci na banku,takže to možná již nebude jen záložna.Ale to je ještě nadlouho.

gregor*
hodnocení

0x
mám u mBank jejich spořící učet eMax (spořící účet s 3,5%) a funguje to. jedina nevýhoda je v tom ze prevody se deji jen na jeden učet(ten se dá ale menit) ale nastaveni nejakych treba 5 šablon pro pravidelne mesíční platby nelze. Jde to samozrejme vyřešit založením samotneho mkonta, ale to ted neresim pac mam učet jeste v komerčce. Nevyhodu vydim v to mže se nedaji nikde v hotovosti složit penize, nebo o tom aspon nevim. takže zatim jrdu u mbank jen na pul a jednim kontem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]