Nejste přihlášen/a.
Dobrý den od září jdu na intr a zajímalo by mě jak to tam je. Hlavně mě zajímá- jaký se tam nosí oblečení když se přijde ze školy? normálně džíny nebo jako doma tepláky prostě něco pohodlnýho? a když se jde večer z koupelny nosí tam holky přes pyžamo župan? a jak je to tam s chlastem atd?:D já na tohle moc nejsem takže se bojim že tam budu za slušňačku :/ a knížky se nosí v pátek domů?
Je to případ od případu. Oblečení - nosí co kdo chce. Takže většinou odpoledne tepláky nebo cokoli pohodlného a domácí obuv... Koupelny - to je podle toho jaký typ intru bude - většinou dnes mají pokoj pro 2-3 lidi a koupelnu k tomu nebo ji sdílejí s druhým pokojem dohromady - takže župan asi nee... Na druhou stranu - přes chodbu byste v pyžamu neprošla?
Alkohol - tak ten je zakázaný, to je snad jasné, ne? Do 18 let vám nemají nikde nalít... Opravdu chlastat tam tedy nebudete... a jestli vás odchytí opilou, tak je z toho problém jako hrom, případně rovnou vyloučení! takže to NEE
Knížky si domů vozit můžete - budete li se doma učit, jinak je to zbytečné. Na každém pokoji má každý svou skříňku na zámek, nebo si zámeček přinesete - a tam si na víkend můžete zamknout cenné věci...
Obvykle se také na intru platí dopředu kauce, kterou vrací na konci šk. roku - kvůli ničení věcí, dále se doplácí na použití "zásuvky" např. na notebook nebo rádio, TV apod.
Vycházky máte taky nejednotné - u syna každý den do 20h, ale předem se musíte ohlásit že jdete ven. Dá se vycházka i prodloužit.
neboj, velmi rychle přijdeš na to, jak to je... ze začátku prváčky nosí i ten župan přes pyžamo... potom běhají bez županu, potom jen v prádle nebo v ručníku, a nakonec sem tam nosí holky z koupelny přes rameno jejich frajeři rovnou do postele... ale to asi až někde na koleji...
za slušňačku dlouho nebudeš, naučíš se... a knížky? to co je? a domů? zapomeň...
čekají tě krásné dni, těš se
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.