Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo je kdo - Pat a Mat

Od: skokycz* odpovědí: 8 změna:

Ahoj . S kolegou jsme začali řešit, jak lze rozpoznat, která postavička je Mat a která je Pat . Já tvrdím, že se liší čepicemi, jeden má saporku, druhej rádiovku, ale dlouho jsem to už neviděl a tak si nejsem jistý. Kolega tvrdí, že jeden je vyšší a druhý menší. Já tedy nevím ani kdo je kdo. Nevíte jak v pohádce A je to! lze rozpoznat kdo je Mat a kdo je Pat? Díky...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Určitě to vyčtete z přiloženého obrázku.

Kdo je kdo - Pat a Mat

jabraka*
hodnocení

1x

Můžu se zeptat autora,jedním z autorů je můj bratranec,Laďa Pálka ze Zlína pracoval i u Hermíny Týrlové.Seriál začal dělat až když odešli od Slováků.

JABRAKA

Jabraka

prosím zeptej se. Na internetu zmatek. Jsem z toho rozpolcen. Mám z toho schizofrenii *ee*

fibo
hodnocení

0x
skokycz*
hodnocení

výborně díky...na wiki také chodím, ale jaksi mě nenapadlo to tam hledat...jak jednoduché řešení!

kosak*
hodnocení

0x

Když nevím, tak pro příště: nejjednodušší a nejrychlejší způsob je dát si google-obrázky a napsat tam Pat.

Ten kterej tam bude víckrát (a hlavně samostatně) to je Pat.

trvá to asi vteřinu ;)

atreus*
hodnocení

0x

Na oficiálních stránkách patmat.cz/... je uvedeno:

Svých jmen Pat & Mat se kutilové dočkali až v roce 1989. V té době si také Mat směl opět obléci své červené tričko.
Obdobně na patandmat.com/...

při najetí myší na jejich postavičky

here comes Pat ... (žluté tričko)

... and here Mat (červené tričko)

romannovotny
hodnocení

0x

Pat je žlutý a Mat je červený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]