Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít osobu žijící v cizině?

Od: eydee odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chtěla bych Vás tímto způsobem požádat o radu... Seznámila jsem se v Itálii se dvěma kluky (kamarády), ale díky okolnostem jsme si nestačili vyměnit kontakt... Jediné co vím je, že mají založený účet (alespoň 1 z nich určitě) na facebooku a na netlogu, že má/mají msn... Hledala jsem... Ale marně.. Asi hlavně díky tomu, že o nich vím jen následující: Jsou italové, je jim oboum 17 let, žijí v provincii Verona v městě které mě osobně znělo jako buvoloněco nebo voloněco... Ale tak kdoví, třeba jsem se přeslechla, každopádně vím, že mi to přišlo úsměvné (:D) podobné tomu jsem zatím našla v této provincii jen město Bussolengo.. Vím jejich křestní jména a že jeden z nich byl na Scooter weekendu a že druhý hraje fotbal... Zkoušela jsem už psát na x profilů i bez fotek, co by odpovídali věku místu a jménu, zatím mi nikdo neodepsal.. Ještě vím, ve kterém apartmánu byli ubytovaní (ve stejném jako já) a kdy odjeli... V cestovní kanceláři ale osobní informace myslím podávat nesmějí, leda na ně ušít nějakou boudu nebo je poprosit, aby dali kontakt oni jim.. Nic jiného mě zatím nenapadlo a už si připadám jaksi bezradně, procházím tisíce profilů...

Když tu tak čtu, co zde píšu, připadá mi to čím dál tím více beznadějné, je to jako hledat Honzu v České Republice :(

Za jakýkoliv nápad budu moc vděčná a za jakýkoliv z těch nápadů předem děkuji, přeji pěkný den..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wheeler*
hodnocení

2x

scooter-weekend.it/...

Zkoušela jste projít fotky?

eydee
hodnocení

Děkuji moc, to mě nenapadlo :) Každopádně je to snad osud.. ale něco mě osvítilo, zkusila jsem tam najednou něco napsat a našla jsem toho jednoho, kterého jsem hlavně chtěla najít :D takže šťastná jako blecha :) Ale za odpověď moc děkuji, vážím si toho :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]