Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz : když chci poslat dopis "někomu", který přebývá na jiné adrese, než kde bydlí, (je u známích atp.) musím na dopis napsat jméno, které je na schránce či těch příbuzných. A nebo stačí adresa a pošťák doručí dopis, i když to nebude na registrované jméno v tom domě? děkuji.
nepište ani adresu, pošlete jen obálku s dopisem. pošťák si s tím poradí!
samozřejmě, že musíte napsat příjmení někoho, kdo na uvedené adrese bydlí. má tím příjmením označenou schránku. pokud tedy ten adresát nemá shodné příjmení s tím človškem co tam bydlí (a má označenou schránku).
Jistěže napíšete jméno a doručovací adresu toho kdo je uvedený na schránce, pod to napište do závorky jméno osoby pro kterou to je. Doručovatelka není povinna zjišťovat kde je kdo na návštěvě.
doplněno 13.08.11 15:50:masoni omlouvám se, neopisovala jsem jen jsem byla pomalá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.