Nejste přihlášen/a.
Odjíždím na dovolenou a z agentury mi napsali ňáký kontroly na letištích co se týkají gelů a sprejů. Nevim jestli jsem to pochopila dobře ale to se týká snad jen toho zavazadla co si beru do letadla ne? Nebo se nesmějí převážet gely? Já si nedokážu představit že bych musela na místě všechno kupovat sprcháč, šampon, zubní pasta,...chci se jenom ujistit, díky.
Do letadla si můžete vzít jen pití co koupíte po odbavení v prostoru kontroly. Rtěnka,různé mastičky,gely všechno si dejte do kufru na odbavení. Zabalte to uprostřed oblečení, aby se vám to nepoškodilo. Mimo léků, si nic na palubu neberte.
... dejte to doprostřed oblečení - nedoporučuji, je-li v tekutině (voňavka, voda po holení apod.) vzduch, může se tento vzduch vlivem nižšího tlaku v zavazadlovém prosotru tlačit ven a tekutina může vytéct a potřísnit vše kolem... Už se mi stalo, že mi pyžamo značně nasáklo vodou po holení ... Do kufru (a do zavazadlového prostoru letadla v podpalubí) tedy ano, ale zabalit do několika igelitových sáčků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.