Nejste přihlášen/a.
Dobrý den co mam dělat kamarádka mi nadává a když už toho bylo moc tak sem se naštvala a ona mi začla říkat že nerozumim srandě (nevim co je na tom srandovního) a že sem furt nafouklá přitom to neni pravda ale tak přece si nenecham nadávat ne? co mam dělat teď si připadam že sem moc urážlivá ale přece kamarádi se k sobě takhle nechovaj
co s tim? mam ty její nadávky přejít a dělat že nic nebo si to nemam nechat líbit ale zase poslouchat že se pořád urážim? mam dost nízký sebevědomí a tohle mi to ještě zhoršuje ale to ona nedokáže pochopit
doma jsem kvůly tomu i brečela a neni to poprvé...
No,právě proto,už jsi si odpověděla prakticky sama:"takhle se přece kamarádky nechovají,"z čehož jednoznačně plyne,že toto není ta správná kamarádka,nýbrž potvra,která si hojí své mindráky na tobě,a když s ní budeš stále v kontaktu,tvé sebevědomí bude ještě nižší,a nižší,a nižší...
Buď na ni udeříš, že srandě rozumíš, ale takhle si ji nepředstavuješ, a ona pochopí. Nebo nepochopí - a v tom případě bych si našla jinou. Není to lehké a možná si z tebe bude dělat srandu i dál, ale máš pravdu - takhle se kamarádky nechovají.
Nebude to asi lehké, ale nedej se. Bude to stát za to.
Milá slečno Katy.Nevím jak vám nadává,kterými slovy Vás častuje.Třeba chce jen upozornit na nějaký nešvár a Vy se hned urazíte.Nedokázala byste ji na její "urážku"odpovědět vtipem a spolu se pak zasmát?Ano kamarádky si nemají nadávat a klevetit o sobě u jiných.Ale nevím co Vy považujete za urážku a proč to kamarádka dělá.Přece jen tak Vám nezačne nadávat.Ráda bych Vám odpověděla,ale nemám na co.Proč vám nadává?
Víš měla jsem (a mám) kamarádku, která se urazí při každé ptákovině. Má třeba ráda určitou kapelu, já jí řekla, že zpívají hrozně a ona se mnou týden nemluvila.
Zajímá se o náboženství (ale není věřící), ale na druhou stranu mi kdysi tvrdila, že Bible je prostě pravda. Když jsem se zasmála a řekla, že to jsou jen metafory, tak se mnou týden nemluvila.
Pokud se jedná o stejný případ, tak soucítím s vaší kamarádkou. Nesmíte všecko brát tak smrtelně vážně.
Pokud však jste normální a normálně přijmete kritiku či opačný názor a kámoška vám nadává "jen z dlouhé chvíle", tak by to asi chtělo si s ní promluvit a říct jí, že vám to vadí. Když ani to nepomůže, tak změnit přátele.
Ta moje kamarádka mi řekla, že jí to vadí a mám jí nechat v jejím světě, kde 1+1=5. Tak se prostě o kontroverzních věcech už nebavíme a dál spolu kamarádíme
Pokud je to bezne popichovani - coz musite rozpoznat - to se mezi kamarady dela a je to ok Pokud to jsou vsak opravdu hrubsi urazky a vysmivani, najdete si jinou kamaradku. I kdyby jste ji nakrasne vsechno vycetla a durazne ji rekla, aby toho nechala, jeji vztah k Vam zrejme neni uplne ciste kamaradsky, jinak by se chovala jinak. A ani kdyz ji upozornite, vztah lepsi nebude. Sice uz nebudete slychat urazky, ale budete vedet, co si o Vas doopravdy mysli? Od takovych "kamaradek" radeji co nejdal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.