Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diskrétní konzultace nejspíš daň. poradce

Od: n123 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

rád bych rozjel projekt, který by se snad svojí povahou podobal loterii a potřeboval bych vědět, jakým způsobem by se situace musela řešit z hlediska daňového a v podstatě financí. Jednalo by se o sbírání a přerozdělování peněz. Více prozradím, vzhledem k ochraně know-how, ochotným lidem, kteří mi napíší na mail hajduk @ in-venio.cz

Děkuji moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Především si myslím, že budete muset mít licenci od ministerstva financí.

n123
hodnocení

No právě. Myslím, že to nebude jen tak jednoduché...

lidus*
hodnocení

0x

Sbírání a přerozdělování to vypadá na pěkné Letadlo a to už tady je, nějak si nedovedu představit, že bych k vám vložila peníze, vy je tzv. přerozdělil a až bych je chtěla já tak jelikož by další blázni nebyli neměl by ste z čeho vyplatit. Jako první aby to bylo legální musíte požádat Stát aby vám to povolil.

n123

Milá paní Liduško,
domnívám se, že jste dobře nepochopila, co v mé otázce požaduji. Nevíte o mém záměru nic bližšího a reagujete ryze spekulativní formou. Můžete mi věřit, že o "Letadlo" se nejedná. Vaše reakce mi připadá jako zcela špatně mířená neopodstatněná kritika. Nikdo Vás nenutí ukládat si u mne Vaše úspory, natož já. Příjemný víkend.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]