Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte životní pojistku?

Od: tofi* odpovědí: 8 změna:

Mam takovy dotaz - mate zivotni pojistku na sebe a na sve deti - popripade mohu se zeptat kolik platite?

Diky moc

Tofi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

4x

Tofi, já životní pojistku nemám. Nejsem živitel rodiny, takže kdyby mě náhodou zajelo auto, tak vlastně "žádná škoda". Přítel má - je na něj psaná hypotéka a živí nás. Takže kdyby se něco stalo jemu, byla by to katastrofa. Kolik platí - nevím, ale vážně uvažuje, že až bude barák splacený, pojistku zruší.

Takže: pokud jste živitel rodiny - OK, pokud ne, je to podle mého názoru zbytečné. Protože většinou přeplatíte. A to dost.

kosak*
hodnocení

0x

Já mám. Nejdřív jsem teda nechtěl ale ta slečna v bance mě přesvědčila, že když umřu tak na tom ještě vydělám *placni*.

Platím něco kolem dvou set.

krkovicka*
hodnocení

0x
Máme.Jsme jedna na druhou.Platila jsem 700kč.Ač pro ně nepřijemné nechala jsem si to snížit na 550kč/měs každý rok mi to chtějí navýšit o 5%,zamítám.
kosak*

tyjo já platit 700, to už se snad ani nevyplatí zůstat naživu *smich*

krkovicka*
Zlaté časy pominuly,proto jsem si to nechala snížit.Dítě mě,čím dál tím víc roste má už jiné potřeby,v září do školy,proto jsem si to nechala snížit.Má ještě spořící účet,tam přispívají z celé rodiny.

myse*
hodnocení

0x

mám...kvůli hypotéce. Platím 500

tofi*
hodnocení

Mnohokrat vsem dekuji za prispevky.

No manzel pojistku ma a ja ji mam take ap rave premyslim jeslti je to to prave... Ja jsme ted tedy na rodicovske takze hlavni zivitel je manzel, ale kdyz jsme chodila do prace tak jsme kupodivu mela vyssi plat nez manzel.

No ono rusit ji asi ted nema smysl to bych o dost penez prisla, ale na indexaci take nepristupuji - tedy prvni dva rokyj sme to delala, ale to bych ted uz platila tak 3000,- :)

Na to rušení hlavně bacha pokud si to odečítáte z daní.
Další věcí je pokud by jste si ji zakládala později znovu tak budete mít plno vyjímek podle zdravotní karty ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]