Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silný průjem s krvi

Od: selok odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, potřebuju poradit, před 5dny jsem se vrátil s přítelkyní s dovolené ( Chorvatsko ) A moje přítelkyně má silný průjem s krvi. Nevíme co to muže byt za nemoc a s čeho.
Někdo říká že se nesmí v cizině pít voda s kohoutku, což jsme nevěděli a normálně jsme vodu s kohoutku používali ( Lepe řečeno pitnou vodu s Chorvatska ) Ale jak jsme jeli domů tak jsme se stavili na Slovenskou benzinu a koupili jsme si kuřecí bagetu. Ale zas jedl jsem ji i já a mě nic není. Předem děkuji za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vůbec nechápu, jak se můžete ptát nás, když má Vaše přítelkyně silný průjem, jak říkáte, s krví. OKAMŽITĚ k lékaři. Jak to řekli přede mnou jiní. A třeba i na pohotovost. Je v tomto momentě 19h. 15. To budete čekat do zítra? A vůbec, to to už trvá těch pět dní, a vy dva se ptáte v poradně, jestli jste měli pít, či nepít vodu z kohoutku. Může to mít i jiný původ, nemusí to pramenit zrovna z toho. Vaší přítelkyni mohl prasknout shodou okolností žaludeční vřed. Nejsem odborník, upozorňuji, ale rozhodně bych ihned navštívila místo naší poradny, lékaře!

kosak*

Ty lékařský otázky jsou den ode dne bizarnější. :) Dneska je to "Mám krvavý průjem, co mám dělat", zítra to bude "Čas od času mi přestane tlouct srdíčko, myslíte že je to vážné?"

lm®

kosáku kosáčku,ty nezklameš;)

kosak*

nemusíš mě drbat za ušima, to už tu dělá hop *placni*

Mám rozvernou náladu, tak se zeptám. A dělá Ti to dobře? Odpovídat nemusíš...Škoda, že ses mne nemohl zeptat na ten zapeklitej nick. Poradila bych Ti místo kosáka, rošťáka. ;)

1jara*
hodnocení

2x

Dobrý den, neváhejte a navštivte s přítelkyní lékaře. Přítelkyně se může silně dehydrovat a náhle upadnout do kómtu.

krkovicka*
hodnocení

0x
5 dnů a průjem?Co vy?jste vpořádku?Ať přítelkyně dojde k lekaři na výtěr.Savem otírat wc prkno,zda záchod používate oba.Tohle je zbůsobeno bakterií.A přímý-dotyk se stolicí,Vás může nakazit.Okamžitě k doktorovi.Nejspíš nasadí antibiotika.Tady není o čem diskutovat ani se ptát.To ukažou výsledky výtěru.
doplněno 10.08.11 19:07: Aj ty hrubky...

kosak*
hodnocení

0x

Každý tělo reaguje jinak, tou vodou to klidně může bejt. Od pár lidí už jsem slyšel že měli průjem po návratu z ciziny a doktoři nic nezjistili. Prej to bylo jenom změnou prostředí. (podnebí,jídlo,voda)

Každopádně nikdo z nich to neměl s krví. Takže doktor je na místě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]