Nejste přihlášen/a.
Dobrý den prosím o pomoc
Má někdo z Vás zkušenosti s cestovní agenturou zajezdyonline.cz/...? popřípadě CK Azur reizen? Děkuji moc
U cestovní agentury bych zájezd nebo dovolenou raději nekupoval, protože ta ho zprostředkovává od jiné cestovní kanceláře, která ho nabízí. A raději doporučuji kupovat u pořádných cestovek, třeba u Čedoku. Tam jsme byli vždy spokojeni.
My jsme u zajezdu online.cz nakoupili a bylo to vse vic nez v poradku. Hodne se o nas starali... Navic behem zajezdu byl problem s pokojem a delegat to odmital resit, tak jsem volal do zajezdu online a ti to hned resili a donutili cestovku jednat.
Nazor @bena je podle mne zcestny, dulezite je nakupovat tam, kde mate dobre zkusenosti. Osobne se po letosni zkusenosti urcite na zajezdyonline.cz obratim zase, s prijemnejsim jednanim jsem se jeste nesetkal a to jsem uz ruznych prodejcu vyzkousel vic...
No k cestovní agentuře nebo kanceláři, která má v názvu hruku, bych moc důvěry neměl-. Chtěl bych cestovat a ne se nechat rajcovat.
Pardon, hrubku. Já měl chybu taky, ale to byl peklep a tímto ho opravuji.
doplněno 07.11.11 18:08:a dělám nový (překlep).
Ach jo
Hehe, to mne ani nenapadlo Ale to se tyka vylozene azur reizenu, ktery nema se zajezdyonline nic spolecneho. Zajezdyonline jsou asi jen jejich prodejci soude dle puvodniho dotazu.
ted jsem na to koukal a reizen opravdu znamena cestovani (ovsem holandsky), tak mozna to maji dobre, ale v necekanem jazyce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.