Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dovolat na slovensko

Od: fena* odpovědí: 3 změna:

dobrý den, byl sem na slovensku a dostal sem číslo od zajímavé slečny a rád bych jí zavolal, ale nejde mi to.

když sem dal předvolbu +421 a pokračoval sem číslem tak mi to hlásilo že formát je přečíslovaný a když sem dal je 0910 xxx xxx tak že číslo neexistuje atd. zkoušel sem to i bez té 0 a taky nic. máte někdo zkušenost? roaming mám aktivovanej teda par dni před tim mi operátor psal že mi to aktivovali ikdyž sem si o nic nežádal.

díky za odpovědi s pozdravem Zdenál

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fainovka*
hodnocení

3x

Na Slovensku mám kamaráda a bez problému mu volám v tomto formátu +421908XXXXX. Zkuste kombinaci +0421910 a zbytek čísla :)

fena*
hodnocení

diky moc funguje to a už mam rande. s pozdravem Zdenek. Dalši odpovědi sou netřeba

fainovka*

Gratuluji, ať to vyjde :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]