Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamiloval jsem se do au-pair - co na to dcera

Od: zoufalec111* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuji pomoc. Chodí k nám au-pair, se kterou jsem spokojený. Na moji rodinu byla vždycky hodná, a moje dcera ji úplně zbožňuje. Poslední dobou na ní musím pořád myslet. Taky se na ní vždycky těším, poslední dobou jsme se hodně sblížili, a začali se scházet mimo práci. Asi jsem se do ní zamiloval, mám pocit že je to oboustranné. Už se se mnou párkrát pokusila flirtovat. Problém je v tom že mi nedávno umřela žena, a já nevím jestli jsem připravený najít si jinou. Taky mám strach jak by to vzala moje dcera, i když ji měla vždycky hrozně ráda. Navíc (blbost já vím) mi to přijde jako by tady moje žena pořád byla... Dokážete mi poradit? Zoufalec.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klusik*
hodnocení

2x

Dobrý den, díky za krásný dotaz. A po dlouhé době taky jeden čitelný, s interpunkí a s normálním slovosledem (dnešní generace asi neumí psát, hlavně že si stěžují, jak školu nepotřebují a vymlouvají se, proč se to či ono neučit... ale to je jedno ;))

Ohledně dotazu; pokud se na to ještě necítíte, nedělejte to. Je to jednoduché. Jednoho dne prostě míra "smutku" (či všeho, co cítíte nyní k vaší bývalé ženě) klesne na takovou úroveň, že se budete moci bavit. Chápu, že máte starost, že tato au-pair je pouze "záplatou" na stesk; prostě až se budete cítit, jděte do toho. Ale fakt to záleží na vás, protože se na to musíte cítit. Dotyčná vám evidentně pomůže, když s vámi flirtuje.

Jediné na co pozor, některé osoby mají "čich" na lidi v problémech, takže tak nějak (nedělají to schválně třeba) poznají, že jeden má potíže a jsou schopni toho využít pro svůj úspěch. Tak vám přeji, aby vaše aupair nebyla jedna z těchto lidí.

Hodně zdaru přeji a hlavu vzhůru!

hop®
hodnocení

0x

Zoufalče, nebuď zoufalý! "Ópérka" je u Tebe kvůli "něčemu" jako zaměstnanec. Pokud by mělo k něčemu mezi vámi dvěma, neměla by to Tvoje dcera jakkoli negativně pocítit. Určitě máš svoji dceru rád, tak asi vycítíš, jestli by svoji dnešní "chůvu" byla schopna přijmout jako "náhradní" maminu. Vztahu Tebe a Tvé nové kamarádky můžeš nechat volný průběh, ovšem stále se dívej na dceru, abys jí neublížil. Je to také "JEJÍ" chůva, aby nezačala žárlit. S cizí ženou by to bylo jiné - vznikaly by jiné problémy, pravděpodobně hůře řešitelné. Když to, co jsi napsal zde, budeš řešit s tou svijí novou potencionální družkou, sám poznáš jak se k věci staví a sám asi usoudíš co dál. Rozhoduj se srdíčkem! Držím palce! *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]