Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se ty letaky roznaší?

Od: pavelhaban odpovědí: 17 změna:

Mohu se Vás zeptat kde se letaky roznaší Předem Děkuji za odpověd

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Dobrý den. Jaké letáky myslíte? V jaké jste oblasti? S kým máte pracovní smlouvu? Jde o letáky obchodních společností? Největším distributorem neadresných zásilek je v ČR Česká distribuční.

pavelhaban
hodnocení

Dobrý den, bylo tam napsane že roznaši letaky naky 13 letý kluk a smlouva je napsana na jeho mamku.Jsem v oblasti Jihomoravském kraju.Ještě snikim chtěl jsem se jen zeptat kde je ten okres kde se roznáši ty letaky a pokud by to bylo blizko tu brigadu bych vzal jemi sice 12 ale že to tam roznaši take 13 lety kluk.Ano jde o obchodni společnosti Děkuji moc za odpověd

cyril*
hodnocení

0x

Klidně se ptejte, od toho jsme zde! ;)

pavelhaban
hodnocení

Tak kde se ty letaky roznaši?

cyril*

Všude tam, kde si to distributor a zadavatel přejí. Chcete to i s jednotlivými adresami?

pavelhaban
hodnocení

Jo to by jste byl hodny tak jestli Vám to neděla problem tak mi to prosim Vás napište Díky

ladinpraha*

Úplně všude. Dokonce i u nás na sídlišti.

doplněno 08.08.11 18:17:

Myslím si, že bys zbytek prázdnin měl věnovat českému jazyku. Pokud se nenaučíš správně zformulovat otázku, tak můžeš jen těžko očekávat správnou odpověď.

pavelhaban
hodnocení

Ja už na učeny jsem ale díky za připominku. :)

solenza*
hodnocení

0x

Předpokládám, že jste někde viděl nějaký inzerát. Pokud se jedná o letáky společností Globus, Lidl, Penny, Okay tak smlouvu na distribuci májí tyto společnosti s Českou distrbuční. Nejlepší bude, když napíšete na info@distribucni.cz a zeptáte se, zda nepotřebují pracovníka v jihomoravském kraji.

pavelhaban
hodnocení

Jo tak Vám moc Děkuji

hodnocení

0x

Pavlíku, nebuď netrpělivý...dvě minuty potom, co jsi dal informace, jaké letáky, kde a co a jak, už chceš odpověď... pomalu dále zajdeš...

takže poradil bych tvým rodičům, aby kontaktovali Českou distribuční, která se letáky zaobírá, ať si zkusí najít nějaké roznášení blízko vašeho bydliště a potom jim můžeš pomáhat...

na této stránce distribucni.cz/... najdete telefonní čísla a e-adresy na jednotlivé pracovníky podle krajů...

pavelhaban
hodnocení

Jo jasně Děkuji ti moc.

lidus*
hodnocení

0x

Brno-Bystrc u nás nosí letáky mimo doručovatelů České pošty i mentálně zaostalý chlapec, nejdřív chodil víc jak rok s matkou nebo otcem, dnes chodí-jezdí z vozíkem plným letáků sám, poctivě skládá a dává do schránek, čte i cedulky když někdo letáky nechce. Každého už z dálky zdraví a když náhodou výjdu ven a zrovna na něj narazím říká mi ahoj, jak se máš paní a nadává, že je letáků moc a jsou těžké.Tak to shrnu, podepíšete smlouvu na roznos letáků a pak vám budou vozit balíky letáků, doma je poskládáte a pak obíháte určené místo a vhazujete je do schránek, některé letáky musí být doručeny ve středu, jiné v pátek...V zimě a děšti si to užijete, ruce budete mít sedřené od schránek a to celé za pár ale vážně jen pár korun. Pokud chcete vědět něco jiného tak musíte dotaz upřesnit.

pavelhaban
hodnocení

Jo Díky moc za odpověd ale jak sem to četl ja bylo tam napsane že 2,5 tisice na měsic tak jsem napsal kde se ty letaky roznaší víš diky za odpověd

seznammih*

Kde se letáky orznáší ti musí říci tvůj zaměstnavatel.

pavelhaban
hodnocení

Ale ne na hlavni straně bylo napsano že 13 lety kluk chodi a roznaši letaky tak jsem se chtěl zeptat kde se ty letaky roznaší víš Díky za odpověd.

výtka
Upozornění od sys hejkal 09. 08. 2011 10:10:49
Pavlíku, doteď jsi nenapsal, kde na hlavní straně bylo napsáno o tom roznašeči letáků... přečti si všechny příspěvky a odpověz na věty s otazníkem... jak mohou poradci poradit, když nedáš více informací? to si budeš muset napsat asi jasnovidce!
pavelhaban
hodnocení

Ale ne na hlavni straně psala naka krkovicka že naky 13 lety kluk roznaši letaky na smlouvu jeho matky.Tak jsem napsal kde se ty letaky roznaši víš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]