Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,chctěl bych se zeptat zda máte někdo zkušenosti s úplatkem při ubytovnání.
Chystáme se s přítelkyní do Tuniska a chtěli bychom lepší pokoj jak na to?
Děkuji za ochotu jsem něco napsat je to asi blbá otázka ale proč to nezkusit
zkušenost nemám, ale na araby platí asetivita. Naprosto radikálně na plnou hubu říct, že chci pokoj s takovými a makovími parametry a to tak že hned a tady máš 10 dolarů a když to nezařídíš, tak to rozhlásím všude. Hotovo dvacet.
Je videt, ze zkusenosti vazne nemate - Arab neni skandinavec, Arab je obecne horka hlava a jeste byste mohl mit pri takovem pristupu problemy. Dolar/Euro plati temer vzdy a samozrejme musi byt clovek primy, ale zaroven slusny, protoze kdyz to s primosti prezene, tak se se zlou muze potazat - Arab je obrazne receno velmi nerad talcen do kouta a to zvlaste nearabem (osobni zkusenost z Maroka, Alzirska, Tuniska, Turecka, Egypta, Syrie a Jordanska).
Vložte peníze do pasu který budete na recepci odevzdávat. Recepční už bude vědět oco jde .
Přeji krásnou a vydařenou dovolenou.
Děkuji moc!
nemám s tím zkušenosti snad se nám dovolená vydaří
doplněno 08.08.11 16:37:myslíte ,že 10liber bude stačit?
Kolik se to pohybuje nevím. 10 určitě není špatné ale je to asi 30 českých korun. Já jsem tam daval dolary myslím že 10 což bylo více než dost. Záleží určitě na Vás kolik jste ochotný dát. Když tak se ještě domluvte s delegátem který určitě buďˇ klidně vše domluví za vás či doporučí víši bakšiše či jinačí rešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.