Nejste přihlášen/a.
Je mi 57 let delší dobu mám narušený spánek budím se do práce dříve než je třeba přes den jsem pak unavený co mi poradíte?
Zkuste večer před spaním vypít sklenici teplého mléka,nebo je výborný uklidňující čaj z Meduňky lékařské
doporučuju to co bylo napsáno výše + ještě procházka lehkou chůzí tak 20 minut pak vlažná sprcha vypít to teplé mléko s medem a pak přikrýt lehkou dekou nebo jen prostěradlem a zavřít oči a pak už jen spát a spát a spát... Vynechat kávu a čaje a bublinkové vody. Také doporučuju dobře vyvětrat ložnici a natřást peřiny... Dobrou noc
A nemáte náhodou nějaký stres v té práci? nebojíte se podvědomě něčeho? Píšete, že se budíte dříve, než je nutno, abyste se připravil do práce. To znamená, že jinak se Vám usnout daří. Také říkáte, že je Vám 57 let, nesouvisí to s něčím, čeho se v duchu obáváte, a to Vás nakonec probudí? Nebudou v tom nějaké starosti?
Všechny ty rady jsou dobré, snad něco pomúže. No a kdyby ne, existují spánkové poradny a spánkové laboratoře (namátkou viz forumzdravi.cz/..., spankovaporadna.cz/... a jiné; když víte, co hledat, tak už si víc najdete sám.
Na spánkovou laboratoř se vykašlete, stejně tak jako na nějaké "léky" na spaní. Začněte odkyselovat organismus. Na internetu najdete, jak změnit stravování a životní styl. Kromě toho si objednejte v lékárně nebo přes internet přípravek na odkyselení /minerály/ Basenmischung a užívejte denně 1 lžičku rozpuštěnou ve vodě dlouhodobě. Nebudete se předčasně budit a zbavíte se i jiných zdravotních potíží. Ověřeno na sobě .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.