Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat,jestli někdo tady zvás nevý,nebo nemá zkušenost s chytrou kartou od české spřitelny.Mám takový problém.Za 1.Potřeboval bych poradit,nebo vysvětlit splátky.Mám internetové bankovníctví,a tu kartu tam mám nastavenou,ale vubec jse mi tam neukazuje MINIMÁLNÍ SPLÁTKA NA MĚSÍC,KOLIK JIM TAM MÁM ZAPLATIT.Ve Spořitelně mi řekli že nejde ani dát papírovy výpis,tak fakt už teda nevím,jak nato.A za 2 bych teda potřeboval to tady nějak teda vysvětlit PROSÍM VÁS O RADU,jsem už stoho docela špatnej.Tak vás tady teda Prosím jesli byste mě tady nějak NEPORADILI PROSÍM
Předem vám děkuji za odpovědi.NEBO TADY NĚJAK MI TO VYSVĚTLIT PROSÍM DĚKUJI.
Máš dané období kdy můžeš čerpat limit, například od 11. do 10. dalšího měsíce, pak se ti ukáže (10. později, 11. určitě) kolik jsi čerpal, kolik je minimální splátka, do kdy zaplatit minimální splátku atd. Řekněme že do 25 musí odejít minimální splátka, tu buď odešleš nebo si ji strhnou, pokud nezaplatíš celou čerpanou částku tak ti běží úroky a zvedají se další minimální splátky a tím to pomalu doplácíš. Papírový výpis lze, taťka ho dostává, ale je zbytečný, vše je na webu
Ted mi ještě prosím vás poradte,jak jsi mám ,nebo jak mám si zřídit papírový vypis k chytré kartě,nebo jak to jde udělat.Aby mi chodil každý měsíc,no prostě abych měl přechled,kolik jím mám zaplatit,minimální splátku.Kde nebo jak to mám si NASTAVIT, a kolik ten výpis stojí MĚSÍČNĚ.Předem vám děkuji za odpovědi,DÍKY
Radku, já jsem úplně vyvedena z míry, Tvou otázkou. Jak je možné, že Ti samotná banka, její zaměstnanci, nedokáží, nebo nechtějí odpovědět. Cítím, že jsi z nějakého důvodu v tísni. Jenomže já nevím, co to je "chytrá" karta. Velice ráda bych Ti pomohla. Já jsem u komerčky, a výpis mám měsíční, o všech transakcích, automaticky. Ať chci, nebo nechci. Já mám pocit, že jsi všechno správně třeba nepochopil. Kdybys byl tady kousek ode mne, přísahám, že bych tam s Tebou zašla, a zeptala se na podmínky. Nenajdeš někoho, kdo by s Tebou do té banky zašel? Takto to je velice těžké, radit, nevíme o co jde. Neboj se, a zeptej se někoho ze svých blízkých, požádej o pomoc je. Mně už se třeba nelíbí ten termín: "chytrá karta". Co to znamená? Nějaká plastová karta je chytrá, jenomže Ty nevíš jakým způsobem. Aby nebyla chytrá ta banka. Moc Ti přeji, abys našel rychle východisko, a nezababral se do něčeho, čemu nerozumíš. Suzy.
Zdravím vás a ráda bych vás varovala před tímto neskutečně "výhodným" produktem! Osobně to považuji za zlodějnu století. Proč?
Spořitelna mi kartu vyrobila, potom co mi skončila předchozí kreditka. Protože jsem se dostala do finanční tísně, zadlužila jsem se na ní (cca 9000,-), ale pokorně jsem pravidelně splácela, i když to samozřejmě bylo neskutečně nevýhodné (to ale pořád ještě připisuji vlastní blbosti). JENŽE! Najednou se mi na výpisu objevili podivné částky, o kterých jsem nikdy neslyšela (např. nějaké pojištění za 170.-), nikdy jsem nepodepsala souhlas a přesto mi byly odepsány. Výsledek je takový, že po zaplacení splátky a odepsání všech těch kravin jsem ještě ve větším dluhu, než minulý měsíc, ačkoliv z karty nebylo čerpáno(už několik měsíců. Navíc se o několik set zvedla měsíční splátka.
Konkrétně: dluh předchozí měsíc 7 954.- a nyní 8 217,-, splátka minulý měsíc 454,- a nyní 958,-
Samozřejmě se jdu do banky dohádat, sháním po známých 8000,- a jak to splatím, okamžitě růším konto u spořitelny. Naštěstí je tohle jediný dluh který mám. Když vidím jak škubou prachy z lidí, co jsou sami úplně v "pr...li" je mi z toho vážně na blití.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.