Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chci se zeptat na jednu vec. Klasickym prikazem k uhrade jsem odeslal na dany ucet penize, jak mam dat vedet tomu prijemci ze jsem je vazne odeslal? Vim ze mi jednou prisel takovy dokument do mailu ze jeste nez mi ty penize prisli tak jsem vedel ze je vazne odeslal. Jde o to, ze jsem si objednal jednu vec a potrebuji aby mi tu vec poslali jeste drive nez jim dojdou penize na ucet. Snad to nekdo pochopi, vazne nevim jak to jinak napsat. diky
Říká se tomu oznámení o zadání příkazu k úhradě. Dokument zpravidla obsahuje logo banky, jméno plátce, podrobnosti k platbě a datum a čas zadání transakce. Pokud jste příkaz zadal přímo v bance, tak vám dají potvrzení přímo tam, pokud jste to provedl přes telefonní linku nebo internetbanking tak by vám měli toto potvrzení poslat na email (PDF, DOC ...). Pokud ho poslat neumí, tak občas stačí poslat screen o zadání platby z internetováho bankovnictví.
Jak popsáno výše, také jste mohl zadat zprávu od koho to jde. Nebo se domluvit na nějakém VS. Pochybuji, že zboží zašlou bez peněz. Při vložení v bance keš je to na účtě ihned, i převod ve stejné bance internetem je rychlý. Jina bych poslal sken, ale i ten lze falšovat... Dělám to tak, klient čeká po domluvě na intu a vkládám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.