Nejste přihlášen/a.
V Brně jsou dvě pohotovosti. Jedna je u sv. Anny, Pekařská 53 tel.: 543 183 459, Po-Pá: 15.30-07.00, So, Ne, svátky: 00.00-24.00.Ta druhá je na Karáskovo náměstí 11, tel.: 548 424 242 Po-Pá: 17.00-07.00, So, Ne, svátky: 00.00-24.00.
Pokud si ještě někdo nebude vědět rady tak seznam zubních pohotovostí najdete na babylonie.cz a taky si tam ůžete najít zubaře, pokud se marně zkoušíte někde registrovat. Je tam seznam ještě registrujících zubařů. Ahoj. l.lenek
Tak jsem priklad toho,ze se vyplaci si na pohotovost radeji zavolat.Vypravil jsem se ke Sv. Anne a tam je pohotovost docasne mimo provoz s odkazem prave na Karaskovo namesti.Nevim jak dlouho bude tahle zmena platit.
dobry den prosim vas chci obednat co nejdrive kvuli mne boli zub a mam dost dirave odpoved mi co nejdrive
jsem neslysici bydlim v brne koniklecova 5 dekuji za pochopeni
Pohotovot u sv.Anny sice je, ale není v provozu ( zjištěno 24.8.2008) s odkazem na Karáskovo nám. 11, kde po 24.00 hod nikoho nepřivoláte ale zvonkem ani telefonem. Prostě pokud Vás začnou bolet zuby po půlnoci a nejste z Brna, tak nejen, že vážíte zbytečně cestu a bloudíte po Brně, ale ani vás neošetří a to je poněkud zarážející! Jak potom funguje naše zdravotnictví?
Pokud vás začnou bolet zuby po půlnoci, tak než vyrazíte na pohotovost raději volejte zda vůbec budete ošetřeni - ušetříte zbytečnou cestu a nervy!
Hodně zdraví přeje Halámková
Zubní pohotovost v Nem. U Sv. Anny byla zrušena k 31.1.2008! Je tam v provozu pouze pohotovost pro hospitalizované pacienty nemocnice a zaměstnance od 15,30 do 17,30 a V So a Ne 8,15 -11,30. Všichni ostatní musí na pohotovost na Karáskovo nám.
Paní Halámková nemluvíte pravdu, na Karáskově nám. běžně ošetřují po celou noc. Nezvonila jste někde na lampárně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.