Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 15 a nějakou dobu , ne každý den, mám takovej divnej tlak na hrudi jde to od hrudníku až po žebra a trvá to tak 3 minuty a je to dost nepřijemný ze začátku jsem myslela že jsem se přejedla ale už se mi to stalo víckrát jako kdybych měla málo vzduchu nebo co neumim to moc popsat... nevíte co by to mohlo být? :/ když jsem to řekla rodičum tak mi na to nic moc neřekly...
Nechci nejak strasit, ale takto mi zacalo astma. Pokud mas nedostatek vzduchu a nemuzes se nadechnout, muze byt pricina prave v tomhle. Muzes byt alergik, zacinajici astmatik - a ano, muze to byt i uplna banalita. Je ti 15, k doktorovi muzes jit sama. Sdel mu, ze nemuzes dychat, on muze udelat testy na alergie a astma.
Netusim, jak ten tvuj nedostatek vzduchu vypada, nepises to moc jasne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.