Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, existuje nějaký opravdu "výhodný bankovní účet"?
Jsem u Raif. bank, když sem přišel k přepážce vybrat si své peníze, účtovali mě 60 kč za výběr. To sem inelíbí.
účet chci na vedlejší příjem, obyčejný účet bez karty (pokud to jde) + internet. bankovnictví.
Nechci platit nesmyslné poplatky, nebo aspon minimální poplatky, Obyčejný účet kam mi bude chodit jen pár tisícovek mesíčně a kde budu moci platit přes internet a obchodovat na aukru.
k tomuto účelu postačí učet od FIO nebo mBank.
Já sám využívám osobní účet u mBank a podnikatelský zase u FIO a platím za bankovní poplatky 0 Kč
mBank: www.mbank.cz/osob/...
kartu si k těmto účtům vzít můžete nebo nemusíte, je to jen na Vás - když si jí vezmete nic navíc Vás to stát nebude, je taky zdarma
Tak jít v dnešní době vybírat k přepážce je s prominutím hloupost. U většiny účtů jsou za to palby jako blázen!
Např. já mám on-line účet od Poštovní spořitelny, při zůstatku nad 15000 vše zdarma. Jó ale výběr na obch. místě - 100Kč, vydání karty disponentovi 350 Kč...
Pokud se ke svému účtu budete chovat zodpověďně, tak prakticky účet "zadarmo" nabízí KAŽDÁ banka.
K tomu jen drobnost: Mám u Fia dva účty, jeden spoříci a jeden obyč a při výběru na pobočce nad 1000kč je to zdarma. Když jdu kolem, tak si vyberu a je pokoj. Nepotřebuji bankomat, protože vybírám jen jedenkrát měsíčně na nájem
U toho FIO ted měnily karu kvůli intenetovýmu bankovnictví a deset vyběrů z bankomatu PHARE /nebo tak nějak/ je měsíčně zdarma
Ano, u všeho je nějaké KDYBY. Musíte vybrat nad 1000 Kč. Všude existují omezení. Třeba Mbank neumí odesílat peníze do zahraničí... prostě KAŽDÝ účet, který se tváří, že je zadarmo, má nějaký háček. Buď minimální zůstatek, nebo musíte kartou provést x transakcí... atd. atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.