Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou pujčku na opravu domu?

Od: katkahoudek* odpovědí: 4 změna:

kupuji konečně dum za 840tis.moje možnosti mě jentak tak dají na hypotéku.řešení už jsem našla.kde ale vzít ještě nějakou pujčku na opravu?s tím že jsem sama se synem .zplatky za uvěr budou asi do 5ti tisíc plus elektrika.už se nemužu moc rozšupovat aby mě to nezabilo..možná by do začátku stačilo 100tis na základní opravu.bohužel s pujčkama nemám žádné zkušenosti?nikdy jsem dosud žádnou neměla poradí někdo 100tis na nízkou zplatku?zřejmě bez doložení příjmu nebod to by mě už asi nedalo

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Katko, když nedokazujete příjmy, jste pro banku rizikovějším klientem a tím pádem pak platíte větší úrok. Pokuste se jednat s Vaší bankou (u které máte účet), jestli by Vám neposkytla půjčku NA BYDLENÍ (účelová půjčka je vždy výhodnější než neúčelová). Vaše banka Vás zná a proto bude snazší u ní úvěr získat.

Já jsem studentka s příjmem kolem 5tis./měs. a nabízejí mi půjčku na bydlení 280 tis. Kč.

Rozhodně NE providenty a podobné "firmy"... Hodně přeplatíte!

Co rodina? Nebyl by ochotný Vám půjčit někdo z rodiny?

olaf71*

nabízejí,ale nepůjčí

fainovka*

A co založit si stavební spoření a ihned čerpat překlenovací úvěr? Úrok je menší než u hotovostních úvěrů. Takhle jsem opravy na domě řešila já a jsem spokojená. Jen je tedy potřeba udělat plán čerpání, pak se ho zhruba držet a dokládat účty.

cyril*

Která stavební spořitelna dá úvěr nebonitnímu klientovi bez dokládání příjmů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]