Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak navázat nové vztahy?

Od: mya* odpovědí: 3 změna:

Do včera jsem si myslela, že mám dvě nejlepší kamarádky, které mi kdykoliv pomohou, ale opak se stal pravdou. Od jedné jsem se dozvěděla, co o mně povídá ta druhá a když jsem uhodila na tu dotyčnou, svedla to na tu druhou, takže se dámy bavily zřejmě už déle na můj účet a to, že kdykoliv jsem jim pomohla, vyslechla, to bylo jedno. V jednom dnu jsem tedy obě poslala k šípku - úleva, ale zároveň problém. K životu potřebuji spřízněnou duši, ale jsem introvert, těžce se s někým seznamuji a když mám jít někam, kde nikoho neznám, jsem z toho dost nervní. Tak nevím, kde mám někoho hledat. Přítel je mi sice oporou, ale přece jen není zvědav na vše, co se mi honí hlavou a potřebuji kamarádku už jen na to tlachání.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste se začít víc bavit s kolegyněmi s práce.Nebo si najít nějaký koníček,sportovní klub,cvičiště psů...a tam si najít nové známé.A z některých by se pak mohli stát i kamarádky.Odpustit těm dvěma nejde?Bylo to tak zlé?Nechte tomu čas a pak se rozhodněte.

technikjirik*
hodnocení

0x

Asi to bude chtít překousnout tu nespolečenskost. Ale chápu, že to může být fakt problém, znám to u sebe. Osobně jsem řešil něco podobného, ale pak jsem se začal zabývat jistou aktivitou a tak jsem hledal někoho kdo se zabývá stejnou věcí, nebo kdo by mohl mít prospěch z mé činnosti a ejjhle- našel jsem spoustu lidí se kterými se dá mluvit třeba jen o té aktivitě a pak se to přehouploo v nějaké kamarádství...

ivik*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám podobné zkušenosti s rádoby "kamarádkami" a řeknu vám, že než mít falešné kamarádky, tak to radši žádné.Já si radši mnohem líp pokecám o všem s chlapama, třeba v práci, jsou takový víc rovnější, zatím se mi nestalo, že bych se v nich nějak zklamala.A někdy je lepší se s opravdu intimními problémy nesvěřovat nikomu, nemusím na sebe všechno vyslepičit, mám svá tajemství, která nikdo neví a tím pádem je nikomu nepoví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]