Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Jsem malíř a už jsem měl několik "živých" výstav své tvorby. Chtěl bych se zeptat, jak a jestli by se dala zřídit internetová galerie, popřípadě, kde by se dalo vystavovat a zárověň prodávat na internetu, popř. kolik by to stálo?
Co se týká práce s PC a internetem, jsem laik..
Předem děkuji...
něco pro Vás:
Amatérská Obrazárna poskytuje možnost prezentovat a prodávat díla amatérských umělců. Při registraci získá každý zájemce vlastní domovskou stránku s osobní galeríí a systémem pro propagaci děl dle vlastního uvážení. Má tak možnost libovolně vystavovat svá díla na hlavních stránkách a v prodejní galerii. Registrace je ZDARMA. Za prodej díla neplatíte další provizi galerii.
najdete na ao.cz/...
doplněno 05.08.11 14:46:ještě ao.cz/...
doplněno 05.08.11 15:41:znova opakuji baraka-art.cz/... tam píší např.:
Projekt Baraka?Projekt Baraka dává prostor všem umělcům k prezentaci a prodeji jejich uměleckých děl. Každý zájemce má možnost prostřednictvím různých metod prezentovat svoji osobu a tvorbu.
a tak dále, jen si to přečíst... případně je tam i adresa na provozovatele
ContactRadim Kacer
Phone: +420 605 893 641
Email: radim@kacerr.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.