Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První schuzka - co říct a co ne?

Od: petiq* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer ,mam takový problém pozval jsem holku na první schuzku a ona přijala ,ale zeptala se mě jestli to má brát jako rande,tak jsem podle vyhledaných informaci na internetu řekl,že se sní chci jen setkat,chtěl bych se zeptat jestli jsem udělal správně.Předem díky za odpověd´.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

misabalu*
hodnocení

1x

Trochu mi to zavání všudypřítomným amerikanismem, podotýkám hnusným *blee* Pozvat holku na první schůzku znamená, že bude první schůzka. Jestli je tvá vyhlédnutá taková puntičkářská, raději pryč od ní. Hrozí další a daleko větší problémy v budoucnu. Rande je franzcouzské slovo, ty jsi nejspíš zdejší, proto používáš český název. Jestli jí něco není jasné, tak ať si ONA vygugluje nebo najde v knize ksichtů (jak je dneska zvykem), co je první schůzka. Konečně,proč by měla mít jasno? Jde spíše o to, jestli chce přijít nebo nechce přijít. Ať se blbě neptá a přijde. A uvidí.

klusik*

Přesně tak! ;) Ještě by slečna mohla zavést "první dvě rande nic a na třetím skočit do postele" (to se často objevuje v HIMYM, nevím, jestli je to tak doopravdy v USA ;) ;)) ;)

hodnocení

0x

Pokud s Tebou ven i presto jde, ocividne jsi zadnou, nebo alespon zadnou velkou nenapravitelnou, chybu neudelal.

To da prece rozum.

Priste uz se ale zkus radeji obejit bez pochybnych informaci a rad od kudkoliv.

hodnocení

0x

Když Ti na té dívce opravdu záleží, navrhl jsi setkání a on se zeptala, zda jde o rande, neměl jsi dělat žádné kličky a říci jí na rovinu, že ANO. Nemáš se za co stydět. Takhle ona neví, co si má myslet. Zveš ji na schůzku, ale rande to podle Tebe nebude. Proč jí neřekneš pravdu? To Ti asi moc nevadí, že budeš zrovna s ní, když se s ní chceš "jen setkat" a klidně by ses mohl procházet třeba i se svou babičkou.

Já mám ráda férové jednání na rovinu, ať už je pravda jakákoliv. Myslím si, že nic není ztraceno, pokud setkání přijala, určitě jí to všechno vysvětlíš, ale příště opravdu raději jednej rovně. Výmluv a kliček máme dost a dost v politice.

Tak ať Ti to dobře dopadne.*placni* Jaga.

paaja*
hodnocení

0x

Občas mi rozum nebere, jak jsme mohli bez netu my starší ročníky vůbec navázat nějaký vztah, udržet si ho, oženit se a zplodit děti *smich*.

V citových záležitostech jednej tak jak ti velí vlastní přirozenost a nedej na "moudré" rady z diskuzních fór. Tyhle finty stejně zabírají jenom chvilku, než tě ten druhý prokoukne a zjistí, že jsou to jenom umělé pózy

kosak*
hodnocení

0x

Tak za žádné neférové jednání bych to nepovazoval, jen si prostě dostal bobky. Ale jinak je to jak říká babyznajagyzna. Ona pozvání přijala a následně se tě zeptala, to znamená že už věděla o co jde, věděla že tu muže být ta možnost, že je to rande a přesto s tím souhlasila. V téhle situaci nebylo co ztratit, normálně jsi to měl říct narovinu. Ona prostě jen chtěla mít prostě jasno.

Co jedřív ji brnkni nebo pošli esemesku, že ses spletl a že ne, je vlastně ano. :)

buss
hodnocení

0x

A to se chceš bavit o počasí o jeho vývoji? Nebo co jsi pozváním zamýšlel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]