Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inventury Kaufland - brigáda

Od: pralinkalinka* odpovědí: 20 změna:

Ahojte, není tady prosím někdo kdo byl nebo chodí na inventury do Kauflandů?

Dnes jsem podepsala DPP a zajímalo by mě jak to probíhá dál. Paní na personálním nebyla moc sdílná, tak se mi nechtělo vyptávat.

Je placené třeba i to školení, které je pár dní před tím? Kdy jim mám náhlasit, že pracuju a že tedy chci uplatnit srážkovu daň 15 %?

Děkuji za odpovědi

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tyra
hodnocení

0x

Na inventuře v Kaufu jsem byla loni.Školení bylo placené Kauflandem,a spočívalo v tom, že nám vedoucí provozovny povykládala ,co a jak se bude dělat ,na kdy přijít apod.Trvalo to asi hodinku. Co se týče nahlášení že pracujete - myslíte tím,že máte jiný pracovní poměr?, a uplatnění srážkové daně - jsem podepisovala zárověň s DPP.

Přišli jsme k večeru,rozdělili nám úseky a regály, a pak už se jen počítalo,zapisovalo apod. V polovině směny byla přestávka,

kdy jsme dostali svačinu a něco na pití.Utíkalo to docela rychle,a ani jsme nepostřehla že je ráno...

pralinkalinka*
hodnocení

Ano, mám jiný pracovní poměr. Asi se tam pro jistotu ještě zastavím. Děkuju za odpověď

pralinkalinka*
hodnocení

Můžu se ještě zeptat jestli je nějaká sankce, když se nakonec nedostavím? Určitě to neplánuju, ale co když se něco přihodí.

tyra

Jestli jsou za to nějaké sankce nevím, to by mělo být uvedeno ve Vaší DPP.Pokud se Vám tam nechce,radši zavolejte a omluvte se,protože regály ke kontrole jsou rozpočítány tak aby všichni měli stejně a práce ubývala a zvládla se do otevření obchodu.

Pokud by se takhle zachovala dejme tomu třetina lidí,určitě by nebyli nadšení a o to více by měli problémů.

A taky by se Vám mohlo stát,že na příští inventuru,když to třeba budete moc finančně potřebovat Vás pro nespolehlivost nevezmou.

misicka*

No je lepší to nahlásit oni pak s tebou budou počítat a každá ruka tam pak chybí.M.

vaclavscudla

dobry den mel bych zajem o brygadu v kauflandu a je mi jedno co mi date za praci muzu vybalovat,pokladny a pod...dekuji za odpoved

cocinkamichalka*

Milý Václave, TADY rozhodně žádnou brYgádu neseženete, natož v Kauflandu. Na to musíte zvednout zadek a jít se do Kauflandu zeptat osobně.

jnve

Chtěla bych si také sehnat brigádu. Můžete mi dát nějaký kontakt nebo info kam jít? Děkuji. jana, mail :jnve@seznam.cz

hodnocení

0x

Inventury v Kauflandu. Tady nejde jen o Kaufland, když se dobře zapíšete, tím myslím dobrá pracovní morálka. Mají vaše číslo telefonu a v případě potřeby vám volají a nabízí práci třeba dopoledne, nebo i odpoledne, noc, jak zrovna potřebují. Budete chodit do Lidlu, Makro, Tesco, Kaufland, Albertu po celé Praze.

Pak si můžete vybírat, kdy se vám to hodí, co máte nejblíže.*smich*

almira*
hodnocení

0x

V Kauflandu jsem byla 3x ve škole a super! Ne moc penízků pravda ale žádná těžká práce, velice to utíkalo - dostali jsme nějakou tu sváču. Za ty dvě noci jsem měla asi 900 korun. Jestli bylo placené školení to nevím - trvalo asi 45 minutek..Velice doporučuji! Mě to bohužel můj pracovní kalendář nedovoluje :(

zandule

..a může se zeptat jak se k těmto inventurám nočním dostanu? a takhle se jede celej tejden a nebo jen občas? děkuji za odpověd;)

bava

Nejlépe zajít do Kaufu a zeptat se.Pokud ještě berou dají Vám formuláře ty vyplníte,necháte si potvrdit lékařem (pokud jste poprvé).Inventury trvají dvě noci,obyvkle ze soboty na neděli a z neděle na pondělí. Při odevzdání formulářů Vám sdělí kdy je školení,obyvkle v pátek před inveturami,řeknou Vám vše potřebné,od kolika se začíná apod.

Tak jsem na ně chodila,bohužel se projevila migréna a po jedné takové noční jsem se složila a na další už nedošla...ovšem zavolala jsem a omluvila se.

aljosa11*
hodnocení

0x

mám dotaz, mají nějakou věkovou hranici na tyto inventury, třeba jestli berou i důchodce?

lemar0

Jsem důchodce a taky chodím na inventuru do Kauflandu. Školení nám ale neplatí. Zaplatí jen hodiny odpracované při inventuře.

Na inventury erou od 18 let, protože se jedná o práci v noci a tu mladiství dělat nemohou. Důchodce berou klidně taky. Já byla i v Ohromném Tescu, tam nám dali o půlnoci dokonce i bezvadné teplé jídlo včetně polévky.

Ale nevím, kde mám hledat. Letáky k nám na vesnici nechodí žádné, jenom Penny a Globus. A když náhodou přijedu do města a vidím u recepce tabuli, že hledají lidi na inventuru, bývá už obsazeno. Jaga.

uska*

Nehledejte v létácích atd ... napište mejíka na Kaufland a oni vám sdělí termín inventury políž vašeho bydliště.

misicka*
hodnocení

0x

Ahojky, já dělám v kaufiku dlouho a na tu dan ti neodpovím-nevím a určitě ti nezaplatí za školení a ta inventůra dělá přibližně 500Kč na noc a dostaneš svačinu a pití.Jinak pevné nervy,protože je to dřina musíš hlídat datumy a počítáš a počítáš.Přeji ti hodně štěstí M.H.

vratislavberky

Dobrý den nevíte prosim o naky praci v Kunraticí 10 letech

vratislavberky
hodnocení

0x

Dobrý den prosím víte onaky brigade od 10 ze zviraty ve Frýdlantě nebo v Kunraticích.

majsterjoe*

V 10 už je spousta obchodů zavřených a zaměstnanci už jsou doma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]