0x
Zdravím,
je mi líto že jsem jsem dost pozdě zaznamenala Vaši žádost o radu! Ale snad má odpověď přijde mailem.
Chci Vás uklidnit proto, že mám stejný prodlém a vím co prožíváte. Příčinou všeho, jsou právě ony neurologiclé potíže a"stěhování"pálení skoro po celém těle je důsledek.
Můj neurolog mi řekl - že se s tím prostě musím naučit žít. Pro vlastní jistotu, svůj problém konzultujte znovu na neurologii a dáte mi za pravdu. Neurol by jistě uklidnil nervové zakončení, ale nevím jaký vliv má na vývoj plodu během těhotenství.
Děkuji za podporu a vědomí, že v tom nejsem sama.. ke dnešnímu dni se mi všechno naprosto urovnalo, dá se říct, že jsem se hodně dala do pohody, hlavně jsem dostala od doktorky prášky na alergii (beru Zodac) a nepřipouštím si nic, co by mě mohlo vytočit. Ale je pravda, že když už třeba vypěním (momentálně řešíme dcery počínající pubertu, takže to taky na klidu nepřidá..) tak cítím zase pálení a tlaky. Takže u mě zabral klid, pohoda, a doufám, že mi to vydrží! A Vám taky přeju hodně zdraví, ono se to vrátí, s tím počítám, ale už budu připravená. doufám! A k neurolu - mě nezklidní, mě spíš uspí a rozbrečí. mám po něm deprese, jsem v rauši, takže tudy cesta nevede..
Hodně zdraví přeju nám oběma a i dalším, kteří ten pocit znají, a čtou si naše řádky.