Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přibírám - můžu být těhotná?

Od: marcina* odpovědí: 6 změna:
Zdravím, s přítelem jsem měla nechráněný styk, HA beru 5. měsíc s maximální odchylkou 1-2 hodiny, podle toho jak dojedu domů. Špatně mi bývá normálně, ale teď se bojím, že jsem těhotná, od styku je to 5 dní a já si nejspíš namlouvám, že začíám přibírat. Kamarád, kterému jsem se svěřila mi řekl, že jsem pořád stejná a pokud přibírám je to tou antikoncepcí. Je možnost, že bych byla opravdu těhotná nebo si to jen namlouvám? Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Pět dnů od inkriminovaného styku a už přibíráte? Nezdá se vám to trošku přitažené za vlasy? Přečtěte si něco o vzniku nového života, o tom, že vajíčku trvá pár dnů, než po oplodnění se zanoří do výstelky dělohy, než začne produkovat těhotenský hormon HCG, než žena pozná, že je těhotná (většinou to lze na těhotenském testu zjistit až první den vynechané menstruace a někdy ani to ne, až později). Ano, máte pravdu v tom, že i přes HA je možné otěhotnět. Ale ve vašem případě, berete-li HA se železnou pravidelností je to hodně málo pravděpodobné. A antikoncepcí můžete nabírat kila na hmotnosti. Jinak - před menzes je většina žen taková jakoby nafouklá, je to tím, jak se zadržuje voda v těle. Anebo zácpa může být na vině. Opravdu průkazně lze těhotenství zjistit z krve a ultrazvukovým vyšetřením u lékaře, někdy totiž ani ten těhotenský test není stoprocentní. Ale zkusit ho můžete, abyste byla klidnější.

pb®

No já jsem začala být žravá a nabrala 1kg ještě před tím, než se embryo uhnízdilo. Kdy se uhnízdilo vím podle špinění, kdy jsem si myslela, že se menstruace dostavila a týden dřív. Taky jsem se začala hodně potit, hlavně tedy v rozkroku*hi*. Takže já jsem změny zaznamenala ještě před tím než jsem si potvrdila těhotenství testem.

jsmestastni
hodnocení

0x
myslim, ze namlouvate :) nebo namlouvate, protoze chcete vnitrne byt :)

simo*
hodnocení

0x

skuste těhotenský test, znám hodně případů mezi známými kdy HA nezabralo..

nu*
hodnocení

0x

Myslím že jste těhotná, buďte ráda, děti jsou radost

krkovicka*
hodnocení

0x
To potvrdí těhotenský test.Pak je nutné při podezření nebo potvrzení těhotenství okamžite přestat HA brát...U mě taky tak,vlítla jsem do toho při vysazení HA(nevyhovala) a chráněným styku s kondomem,pak jsem měla jinou HA,ale otěhotněla jsem mezi pauzou mezi nimi...Zvláštní ale bylo,že jsem v obchoďáku vyhledávala dětský oddělení,utišovalo mě to.Tak nějak jsem si v hloubi duše přála mimi.Těhotenství jsem zjistila v 6týdnu.
doplněno 02.08.11 21:14: Přibírat můžete ze spousta důvodů.Hodně žen v 1.trimestru těhotenství naopak hubne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]