Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jen pro info když půjdu k zubaří a nechám si udělat plombu kterou nebude hradit pojištovna mám naní nějakou záruku že nevypadne nebo se nezačne odlamovat?mate stím někdo zkušenost
Dobrý den.
Zaplatila jsem si bílou plombu, po dvou měsícíh vypadla, zubní lékařka mi bez problémů udělala zdarma novou. Stejné potíže měla kolegyně z práce, chodí k jiné lékařce, novou plombu si musela zčásti uhradit. Myslím, že záleží i na přístupu lékaře.
Vyčetla jsem ale, že záruka na plombu činí ze zákona 24 měsíců.
viz: dent.cz/...
Souhlas s Ron, "dobrý" zubař by měl udělat opravu zdarma. Myslím, že se, my "spotřebitelé " či pacienti dost nebráníme, nereklamujeme, a ochotně přistoupíme třeba na novou platbu... Přiznám se, že když mi dříve kadeřnice třeba zmršila trvalou - na pár dní jsem měla zase rovné vlasy - že jsem neměla dost odvahy a nebyla náležitě "asertivní", abych tam zašla a zažádala o novou. Radši jsem zbaběle vyměnila kadeřnici. A s těmi zubaři to bude podobné. Je jich málo, takže se spoléhají na to, že si necháme vše líbit...
Oto pravě jde nebo jsem si nechal udělat plombu kterou hradí pojištovna takže zadara ale za 2 měsíce jsem tam musel znovu nebo se začala odlamovat a dělalala problém a teď po 6 měsicích tam budu muset jít znovu nebo to pomaličku jistě dělá opět problém.Mám pocit že si znás všude dělají jen srandu plaťte a plaťte
Nejsem si jist, jak to je oficiálně, taky jsem vystřídal dost zubařů, než jsem našel "tu pravou", ale asi by na to měli mít záruku ze zákona ať platí pacient nebo pojišťovna. Plombu sice platím, ale hned na začátku mě upozornila, že na ni mám 3roky záruku, že kdyby něco, zdarma ji udělá znova. Nebyla to ta klasická, ale bílá a vytvrzovala ji takovým žlutým světýlkem - nebylo třeba 2hodiny nekousat, prý to je už zatvrdlý. Po roce a půl zatím drží, tak uvidíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.