Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
nedávno (tak před dvěma týdny),jsem se na netu seznámil s jednou dívkou,ale ne klasickým způsobem,kdy bych jí oslovil ihned čistě za účelem seznámení. Byla pravda,že se mě taky zalíbila podle fotek,ale hlavně mě velmi zaujala svým profilem,kde uváděla,že píše knihu (stejně jako já)a má také ráda literaturu. Začali jsme si psát,padli jsme si do noty s našimi společnými zájmy a po asi 2 dnech jsme se setkali. Na naší první schůzce došlo jen k povídání o naší spisovatelské vášni a k polibku na uvítanou i na rozloučenou (zcela dobrovolně z její strany). Ale také mě upozornila na to,že nechce ted hned vztah,že uvidíme později. Od té doby jsme se viděli zatím třikrát.Při druhém setkání na mě dělala neustále svůdná gesta,poté se ke mě začala chvíli tulit a později sama nabídla,zdali bych se s ní chtěl pomilovat. Nakonec jsme se oba dohodli,že ještě počkáme,ačkoli tu touhu myslela velmi vážně. Nicméně došlo k vášnivému líbání a postelovým hrátkám mírnějšího rázu. Další den u mě pouze přespala,aby se druhý den snadněji dostala do práce. V době,kdy jsme oba doma,si píšeme na chatu,kde jí často říkám,co k ní cítím a co bych s ní chtěl prožít. Jí to velmi těší,ale pořád mně upozorňuje na to,že jsme zatím jen kamarádi a časem uvidíme (za důležité považuji to slovo ZATÍM). Naposledy jsme spolu byli včera,kde jsem jí na rovinu řekl,jak silně k ní nějakou dobu cítím silnou náklonost. Ona mě na to odpověděla,tentokrát už velmi vážně,že je jí se mnou hezky-všechno,nicméně má mně ráda jako nejlepšího kamaráda a necítí ke mně zatím tolik,aby se mnou byla schopná vést vážný vztah. A prý abych se netrápil,že za nějakou dobu bychom se třeba mohli dát dohromady. Je pravda,že jsem do ní zamilovaný. A je pravda,že z její strany tam určité procento velkého zájmu je taky,i když to bere s rezervou. Tak tedy,co od ní mohu očekávat? Je opravdu možné,že její zájem jednou dojde do větší fáze?
Nepíšeš kolik ti je let.
Vzal jsi to všechno velmi bleskově.Během 14 dnů jste se poznali, nechal jsi ji u sebe přespat, pak jste se vyspali spolu,ty jsi se zamiloval a teď čekáš co?Že ti lehne k nohám s nehynoucím vyznáním lásky...?
Podle mě je to sběračka skalpů schovaná za literaturu.Nezlob se ale vztah by měl začít přátelstvím, nota bene když je z netu,
poznáním jeden druhého a pak nechat vztah vyvinout...
Je to přesně tak jak zmiňuje výše zmíněný názor..ukázal jsi jí jak lehce jsi k mání a na to ženský neletí, v tomhle jsou stejné jako chlapi..
No, podle jejich reakci jak je popisujete by jsem tomu moc nedaval, treba se chtela vazne jen pobavit. Pravda je, ze by jste ji mel prestat uhanet, treba potom prijde sama. Nehazejte flintu do zita, zenske jsou prapodivne stvoreni a nikdo se v nich nevyzna, tak to treba dopadne a kdyz ne, najde se jina. Vim, ze se to tezko v takove situaci pripousti, ale zkusenotmi k tomu nakonec dojde snad kazdy.
Slyšíš ale neposloucháš.
ZATÍM a MOŽNÁ, to jsou manipulativní výrazy. Na ty si dávej pozor. Jde o slova které dávají naději, nechávají volnou ruku tvé představivosti. A čím víckrát ti řekně ZATÍM, tím víc v tobě krmí ten pocit, že už brzy to bude všechno jinak. Vím to, protože sám to taky používám .
To že ti přímo řekne, aby ses netrápil kvůli tomu, že s tebou prozatím nechce vést výžný vztah, znamená že si myslí že se tím trápíš. Takže buď si jí přímo řekl, že se tím trápíš, nebo předpokládá že se tím trápíš, což ve stručnosti znamená že si myslí že tě má v hrsti. A když si myslí že tě má v hrsti, tak asi má .
"A prý abych se netrápil,že za nějakou dobu bychom se třeba mohli dát dohromady."
A tahle věta je naprosto geniální, pokud to tak skutečně řekla.
"Za nějakou dobu" = blíže nespecifikovaný časový termín (interval od jedné do nekonečna)
"bychom se" = podmiňovací způsob
"třeba" = manipulátor čili krmítko
Čeština je krásnej jazyk, když se mu rozumí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.