Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ebay problém

Od: zuuz* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám takový problém s jednou aukcí u ebaye... Přihazovala jsem 0,169 dollarů, ale ebay to vyhodnotil jako 169 dollarů. Napsala jsem prodejci, co se stalo a jestli by mi nemohl příhoz zrušit. Ale když mi ho nezruší, a já tu aukci nedejbože vyhraju, budu muset těch 169 či méně dollarů zaplatit? A když je nezaplatím, hrozí mi něco jiného krom negativního feedbacku?

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dedkoid*
hodnocení

0x

Prozor na čárku tečku, to je velký rozdíl. V US mají destinnou tečku, ne čárku. Čárkou oddělují tisíce.

US 1,230 = CZ 1 230

US 0.169 = CZ 0,169

K platbě vás nikdo nutit nemůže, prodejce by měl váš problém pochopit. Max. přihorená částka ještě neznamená konečnou cenu. Př. aktualní cena je 8$, vy omylem přihodíte 169$ ale pokud aukci vyhrajete, tak zaplatíte 8$. 169$ se bere jak váš příhoz který chcete aby nebyl přehozen. Alespoň tak je to na Aukru.

istis*

Myslim ze i zde byl prihoz zaznamenan jako nejvyssi nabidka, jelikoz prihozy jsou automatizovany a pokud je prodejce s omylem oboznamen vcas, neni duvod psat negativni hodnoceni

istis*
hodnocení

0x

Prodejce na ebay vas po pozadani z aukce bez problemu muze vyloucit. Nemuze ale zmenit vas prihoz, ten je zaznamenan automaticky,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]