Nejste přihlášen/a.
Hezký večer. Nevíte někdo, kde seženu brigádupřivýdělek, ručními prácemi... Já nevím, jak se tomu říká, ale jistě budete vědět. (jedná se o montování propisek, plnění obálekletáků atd. atd...). Já nikde nemůžu nic sehnat, protoe je to samý podvodník..Kdysi jsme s mamkou takhle lepili a plnili krabičky se sirkama, ale to už taky neexistuje. Prosííím, poradte
proboha, a kdy to bylo? Plnění krabiček sirkami! Já vím z doslechu, že se ve vězení "lepili pytlíky". Bodeť byste sehnala montování propisek, jako přivýdělek. Znala jsem před čtyřiceti lety, docela solidní přivýdělek pro matky na mateřské. Navlékay jsme korálky a montovaly náušnice pro Jabloneckou bižuterii. To si opravdu myslíte, že si dnes tímto způsobem přivyděláte?
Dobrý den, jak už psali rádci přede mnou, tato práce neexistuje. Ano, někdo Vám ji sice nabídne, ale je to podvod. Podvodníků je plno, slyšela jsem už mnoho jmen, snad nejznámější je Denis Vinček z Ostravy. Chcete plnit obálky? Pošlete mu 660 Kč. On Vám pošle papír se seznamen domácích prací, Vy ho musíte okopírovat, podat si inzerát, že nabízíte domácí práci a chytat další důvěřivce. Tak to chodí všude. Není Vám trochu špatně od žaludku? Já bych to dělat nemohla! A v naší republice, kde je možné všechno, s tím asi nikdo nic neudělá, to by už dávno tito vykukové "seděli".
Jedna paní v sousední vsi dělá korálky, ale je to mizerně placené a co neusedí, to nemá. Už je celá pokřivená. Nedávno jsem viděla nabídku na lepení dárkových taštiček doma, ale musí se to vozit do Prahy, dávají za to jen 2 tisíce za měsíc a berou pouze částečné či plné invalidy.
Domácí práce, kromě překladů či účtařiny snad už dneska opravdu neexistuje. Dávejte si pozor na podvodníky a NIKDY NE PENÍZE PŘEDEM! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.