Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Vím, že se tu na to již někdo také ptal, ale chci se zeptat také. Potřebuji odeslat balíček na dobírku, cenu za balík jsem si určil, ovšem cenu poštovného prozatím neznám. Jak postupovat? Zaplatím já na poště něco, kromě poštovného? Díky za rady.
Poštovné zjistíš dle hmotnosti zásilky, pojištění a způsobu doručení peněz zpět na www.cpost.cz, jak bylo řečeno. Pojištění je v základu 500Kč, dále se připlácí. Co se týče dobírky, většinou k běžnému poštovnému stačí připočíst 30Kč při převodu peněz na účet nebo 40Kč při vyzvednutí na složenku. A co je důležité: k balíčku musíš vyplnit podací lístek a složenku. Podací lístek je jasný, složenka je závislá na tom, jaký druh doručení peněz požaduješ (tedy převodem na účet nebo vyzvednutí hotovosti na pobočce).
Když už se tu řeší to posílání balíku, je třeba to nějak předem zabalit nebo to zabalej na poště?
Jezus myslim tu věc přecé .
Jestli to musim přinýst na poštu už zabalený nebo jim tam prostě fláknu do vokýnka toustovač a voni mi ho zabalej a prdnou na něj známku chci vědět.
to se musíš doma nejdříve zabalit, nebo koupit na poště krabici , nadepsat a pak ti to vemou. určitě ti to na poště nikdo balit nebude .
nadpsat tím myslím,odesílatel v levo, adresát v pravo.
Ještě doplním, že je třeba toustovač zabalit pořádně, aby se nerozbil, když s tím na poště házejí (tedy např. napevno do pěnového polystyrenu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.