Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za vytok?

Od: petram odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
JSem poprvé tehotna a jsem ve 20. tydnu. Asi už před 14 dny me svedila pochva (vnější část s pysky) a vytékaji bílé cucky, jako tvaroh. Občas to i boli. Nevíte, co by to mohlo být a co na to pomáhá, jaky pripravek? Nemáte někdo zkušenosti? K doktorovi jsem objednana az na nekolik týdnu, ale chtěla bych to resit dřív.
Všem moc dekuji.
Krasny den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrý den,
Já bych ve Vašem případě sama neexperimentovala s léčbou a šla hned k lékaři. Jako akutní případ, by Vás měl vzít hned. Není to dle mě nic vážného,ale léčbu ať Vám poradí Vás lékař než si sám ublížit.
doplněno 06.01.14 11:34:

@limetka vidíte, já gynopevaril používala, dokud mi můj gynekolog neřekl, že ten přípravek je celkem agresivní - přeléčí prý jen akutní zánět, ale ne hloubkově, takže se záněty vrací a stanou se z nich chronické. Sama sobě nerada ordinuji léčbu, natož těhulce..

doplněno 06.01.14 13:24:

JJ já jsem to četla.. Já jen, že mě to s tím Gynopevarylem samotnou překvapilo... :(

limetka*

Ano, coklit, právě proto píšu tazatelce, aby se poradila s gynekologem.

flip
hodnocení

0x

Kontrola za několik týdnů ve 20 TT? Zvláštní.. Každopádně nic bych nepodceňovala a domácí pokusy rozhodně nezkoušela - zavolat lékaři, určitě vás vezme dříve.. Může to být infekce a může to ohrozit miminko.

limetka*
hodnocení

0x

Na 90% máte kvasinky Candida albicans. Běžně se to dá vyléčit volně prodejným preparátem Gynopevaryl combi pack (mastička a globulky k zavádění), ale nevím, jestli to můžou používat těhulky, takže raději prokonzultujte s gynekologem. Jo a přeléčit mastičkou i partnera, jinak byste se toho nezbavili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]