Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je možné se jaksi připravit na psycho testy u PČR? Děkuji
JD
Zkuste si online testy na těchto stránkách, ty pro policisty jsou obdobné. Pro vás nic neříkající blok otázek dá psychologovi odpověď.
Sakra liduš, dyť to stojí 89 korůn! Přece nezaplatím devět pětek, abych se nakonec dozvěděl, že sem porouchanej.
Zkuste si tohle: spt.skeletus.com/...
Je to sice jen A-B, ale těch otázek je hodně, takže se to vykompenzuje. Odpovídejte bez přemýšlení, prostě dejte první odpověď, která vás napadne. Nebojte, je to zadarmo. Tento test jsem si dělala já i několik mých známých a věřte - výsledky opravdu seděly. Až mě to i vyděsilo :D. Ale vážně ve výsledku bylo i jaký postoj mám k náboženství, co bych měla dělat za práci atd. Všecičko sedělo.
Mám totožný názor,nejlepší je nijak se nepřipravovat,testy nejsou těžké,chce to jen zachovat klidnou hlavu a přemýšlet.Hodně štěstí
Já už je jednou dělal a neudělal a taková starší paní psycholožka mi řekla, že jsem agresivní typ... mno a to když jsem řekl spoustě mým známým, tak se akorát smáli... ) podlě mě zálěží taky na psychologovi...
Jakubd, jsi to Ty který máš svou ikonku s píšícím klukem na klávesnici, a jménem Jakubdeda? Pokud jsi to Ty, tak mi ani trochu nepřipadáš agresivní. Ale z toho psychologického hlediska, Ti pokládám otázku. Proč jsi jednou "Jakubd", a jindy "Jakubdeda"? Pokud jsem si ve své hlavě vytvořila "amalgam" dvou osobností, omlouvám se. Suzy.
doplněno 31.07.11 21:59:ehm...
Suzy, podobnost je čistě náhodná, "jakubd" je zde již necelý rok, "jakubdeda" je zcela jiná osobnost, která zde figuruje kratší dobu. "Jakubdeda" mezi nás určitě přišel za jiných okolností než většina z nás ostatních. Za Vaši sloučeninu dvou nicků a dvou naprosto odlišných osob a osobností se neomlouvejte. Příště však raději více přemýšlejte a trošku pátrejte a zjišujte fakta, mohla byste i psychicky ublížit některému z oslovených nicků. DĚKUJI, Hop.
Tak to jsem ráda, že jste dva. Už jsem v tom začala tápat. Rovněž děkuji Hopovi, za moudrou radu, ale já zase nejsem tak zběhlá v užívání dopátravacích prostředků. Tak jsem se rovnou zeptala, a zároveň omluvila. To "ehm", bylo proto, že jsem byla nedočkavá, abych v tom měla jasno, protože k jednomu z těch Jakubů, mám určitý vztah. Ale i já se snad časem naučím všelijaké úkony s počítačem, a pak si budu dávat pozor. Slibuju. Suzy.
Už vím, prostě jsem to popletla, a olouvám se za to. Také jsem si to slízla od Hopa.
A děkuji za ospověď. Jakubd.
jen tak pro zamyšlení-perspektiva "policisty" u nás,kde je v aktivní službě cca.40 000 lidí-čili značný nadprůměr oproti ostatním zemím,navíc při škrtech v rozpočtu-kdy dříve nebo později musí dojít k redukci mzdových nákladů(těch nejmarkantnějších)-jak jinak než snížením stavu k "normálonímu průměru",je na zváženou...
Jakube, test je sestaven tak, aby se na nej pripravit nedalo, jinak jak tu pise kolega staci se zamyslet, jak by to resil normalni clovek. Hlasil jsem se na vysokou policejni skolu, kde testy byly soucasti prijmacek a skutecne otazky jako vrci na vas pes co udelate? Zastrelit, Skopat, ostrazite odejit co neco podobneho :D. Bavil jsem se o tom s kolegou a ten se dost divil, ze zna osobne pani, co testy pripravuje a rikal, ze v testech jsou schovany souvysejici otazky. Tj psycholog vyhodnocuje 3-5 otazek, na kterych by mu mel vyjit stejny profil, kdyz nevyjde, tak to ukazuje na to, ze jsi nevyplnoval podle sve natury. Takze vysledek, vypln to skutecne podle sebe. Kdyz by jsi na to nemel povahu, tak te to stejne nebude bavit a prijdes o moznost delat neco, co bude prinaset uspokojeni tobe a ostatnim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.