Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluju holku ale ona má kluka

Od: pfraumberk odpovědí: 8 změna:

Chodil jsem s jednou holkou kterou sem miloval ze všech nejvíc ale po čase jsme se rozešli a ona si našla kluka. Teď jsou z nás nejlepší kámoši ale zase jsem jí začal milovat a chtěl bych s ní chodit ale zase ten její kluk. Když chodíme spolu ven tak furt o něm povídá a když deme ven tak musí snáma její kámoška aby to nevipadalo blbě protože by se to hned dozvěděl. Nevím co mám dělat ale myslím že bych jí to řekl ale zase jí nechci stratit jako nej kámošku :(. Pomozte mi prosím :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klusik*
hodnocení

3x

Ahoj, tak ve své podstatě:

a) rozešli jste se kvůli nějakému důvodu. Pokud se neodstranil důvod, tak i kdybyste spolu znovu začali, těžko to vydržíte (rozejdete se kvůli tomu znovu)

b) Pokud ji nechceš ztratit jako kámošku, tak jí tohle, cos sem napsal, nějak rozumně řekni. Pokud je to kámoška, která stojí fakt za to, tak to pochopí a nějak to spolu vyřešíte. Ale nečekej, že kvůli tomu uteče od kluka, tedy pokud by třeba to nebylo na rozchod, tohle by zase mohla být hybná síla pro to "to uspíšit". Ale zázraky fakt nečekej.

Podle projevu mi přijdeš cca 15letý - vím, že to nic neznamená, nicméně jedna "hnusá" věta na závěr (kterou jsem vždycky nesnášel, ale byla pravdivá, především od babičky): "Když to nevyšlo s touhle, vyjde s jinou. Po světě jich chodí hromada, tak proč se vázat a kazit si mládí s jednou, co tě nechce, není jednodušší najít nějakou, která tě chce?" A vždycky to zabralo ;)

Takže hlavu vzhůru a nenech se zapíchnout na jednom místě, prostě to překousni a žij! ;)

skokycz*
hodnocení

2x

No jestli jí chceš opravdu získat zpět, musíš získat zpět její srdce, city. Ukaž že jsi lepší než ten její současný amant. Buď galantní, milý , zdvořilý...kdykoliv připravený řešit jeji problémy na jeji žádost. Zkrátka když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Věř že každý ve vztahu (ať holka či kluk) stále kouká i okolo sebe. Nezapomínej na drobnosti...gratulace k svátku, k úspěšně složeným zkouškám,ap. Když jdete ven, tak jí hezky rozpovídej, ať se vymluví a ty budeš vědět co a jak s ní a jejím současným klukem je, co se jí honí hlavou, po čem touží...můžeš potom pěkně líčit na správná místa. Ve finále , když už bude nalomená můžeš zkusit největší kalibr a vybalit na ní , že se ti po ní stýská, že ji miluješ, ap. Na druhou stranu jak tu bylo již řečeno pokud není vyřešen důvod vašeho předchozího rozchodu, nemá cenu se vůbec o odmilování od jejího partnera snažit. Opravdu pro jedno kvítí slunce nesvítí a každej rok se roděj nový holky a každej rok dozrávaj do pěknejch broskviček další a další holky... :) Good luck!

jakubdeda*
hodnocení

1x

Ahoj.Přebrat holku jinýmu to se nedělá.Jste kámoši,tak bud na čekané.Určitě bys také nechtěl,kdyby ti přebral jiný kluk holku.Ted je zamilovaná a nemá cenu jí získávat.Chodte jako parta ven a uvidíš.Možná časem kluk udělá kopanec a ona se začne kolem tebe víc motat.Když budeš moc tlačit tak ji odradíš.Musíš si taky uvědomit,proč jste se již jednou rozešli a tu chybu už neudělat.Jedna chyby začne stavět zed.A potom ji přelézt bude pořád těžší a těžší.

pfraumberk
hodnocení

Ty jo vy jste fakt super :). No je mi 13 ale začínám lecos chápat a u sme si to s tim rozchodem vyříkali před tím než sme zase byli kámoši. Ona je fakt super a ke mně se hodí a každej nám to říkal a proto žádnou jinou bych nechtěl než jí. Ona i před tím měla než sme spolu byli tak měla kluka a on ze žárlivosti jí opustil a ona začala být semnou. No ale moc vám díky jste fakt super :)

olaf71*

ve 13 letech jsem miloval tak akorát fotbal,atletiku a blbnutí s partou

kosak*

No, hlavně jako její kámoš máš o proti němu jednu velkou výhodu, nemusíš o ní bojovat, stačí jen číhat na to až on udělá chybu. Pamatuj že tobě ona kopačky dát nemůže, ty jsi teď ten, kdo může získat, on naopak, může akorát ztratit. Hlavně ho před ní nějak nepomlouvej a neshazuj, tím by jsi mohl přijít o její přátelství. Jen se tak kolem ní normálně vyskytuj, tak jako doteď, a třeba začne žárlit i tenhle. *hi*

jakubd*
hodnocení

0x

Vsadím se, že ten její novej jí nedává kytky... :) Párkrát jí kup kytku a uvidíš... ;)

mike32*

Kdo si počká ... ten se, pokud mu za to ta holka opravdu stojí, možná dočká ... :)) Ale taky se dočkat nemusí a proto vždy platí :

PRO JEDNO KVÍTÍ - SLUNCE NESVÍTÍ! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]