Nejste přihlášen/a.
Dobrý den trápí mě teď posledních 14 dní jeden choulostivý problém. nedávno sem byl nemocnej a bral sem nějaký atb. K ekonci léčby mě začal svědět pokožka na varlatech byla zarudnutá a trošku i porpaskaná. Na kontrole sem to řekl doktorce a ta mi řekla že to ej kvuli těm atb a že během týdne by to mělo zmizet. Ano měla rpavdu trošku to zmizelo an chvilku, ale teď sem si všiml že pokožka je zase rudá a i pokožka penisu. Nesvědí to nic to nedělá. Asi bych stím měl jít na kožní že? Ale muj problém že sem docela stydlivej co se týče těhle věcí okolo pohlavního orgánu a vůbec nevím jak to u takový doktorky na kožním chodí jestli je u toho vyšetření přítomná i sestra . Potřeboval bych trošku psychycky podpořit asi.
Stydlivost musí jít stranou, pro doktorku je to pouze její práce, na Vaše přirození není nijak zvědavá, asi by také raději řešila vyrážku na rukou.
Nedávno se tu podobně řešilo gynekolgické vyšetření a žárlivost manžela na tohoto odborného lékaře, byl to podobný (s prominutím) nesmysl. Věřím, že při vyšetření zjistíte, že doktorka se chová naprosto decentně a profesionálně, a že Vám chce pouze pomoci, ne Vás nijak ponižovat či uvádět do trapné situace!
No, pokud je to jenom nějaká vyrážka, tak dermatolog neudělá nic víc než to, že ti předepíše mast.
Čili pokud se stydíš tak moc, zkus se nejdřív zeptat tady >> ulekare.cz/... >> .
Vyplníš tam všechny kolonky, sekce dermatolgie, pak ti budou odpovídat jen dermatologové. Bylo by dobré přidat i obrázek,
pokud se teda nestydíš i vyfotit "se". Pravděpodobně tě pošlou stejně k lékaři, ale můžeš se zkusit zeptat na tu mast, a pokud ti nějakou doporučej, počítej s tím že bez předpisu si za něj připlatíš. Ale taková už je cena za přehnanou stydlivost.
A příště bych to rešil rozhodně dřív, než se ti to takhle rozšíří. Já vím , já vím, člověk si říká "vono to zmizí...vono se to samo uzdraví"pak se jednou ráno probudíš a je to všude. A nedej bože aby si pak vod tebe někdo půjčil ručník .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.