Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Romantické gesto - perla v jídle?

Od: filip17* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, zítra se vrací má přítelkyně a chtěl jsem s ní prožít romantický večer, koupil jsem ji dárek (konkrétně: darek.heureka.cz/... ) a mám v plánu i něco uvařit, a teď nastává takové moje dilema. Dárek obsahuje perlu a náhrdelník, náhredlník jsem schoval do plyšáka který drží dárkovou krabičku, ale teď nevím co s perlorodkou. Chtěl jsem to vymyslet tak, aby perlorodku objevila náhodně, aby nečekala že to co si vloží do nahrdelníku bude zrovna perla. Mám takovou myšlenku, že perlorodku schovám třeba na dno misky se salátem, myslíte že je to dobrý nápad? Je to romantické? Malá poznámka: Perlorodka je v roztoku který obsahuje 25% alkoholu po otevření z konzervy bych ji ještě pořádne opláchnul, bude pak nezávádná?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakubdeda*
hodnocení

1x

Já bych to do salátu určitě nedával.Kdyby do toho kousla tak to nebude příjemné,nebo pak budete čekat na WC a štourat v hovín.ku.A určitě bude po umytí nezávadná.To už bych dal raději do nějaké skleničky na víno.Víno pije a včas jí zaregistruje.Ale bude si jí moc vzít až po vypití vína:).Víno nekouše a neotvírá usta naplno.Přeji at to vše vyjde.*palec*

hansschuman*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Se šperky v jídle bych neriskoval. Nikdy nevíte co se muže obdarovanému stát.

Zkusil bych něco originálnějšího.

Rozhodně bych to raději neřešil na internetu.

Nikdy nevíte, co přítelkyně sleduje za web.

Hans S.

kosak*
hodnocení

0x

No, kubík má pravdu v tom že šťourat se v hovínku není zrovna vrchol romantiky. Jde spíš o jakéhosi vzdáleného bratrance geocachingu, kde není třeba znát žádné konkrétní souřadnice a keška se hledá čistě v rámci záchodové mísy.

Nicméně pokud to chceš za každou cenu někam schovat, tak to udělej tak jak by to udělal největší český romantik Karel Jaromír Erben.

" Schovej šperky do gatí, věř že se to vyplatí! " (to je myslím z Kytice)

*haha* asi jsem četla nějakou jinou, méně barvitou Kytici *haha*

doplněno 31.07.11 20:41:

Podívala jsem se na instruktážní video a napadlo mě, že perlorodka, která obsahuje perlu, je poměrně odpudivá. Určitě bych něco takového nerada našla v salátu, i kdyby z toho na mě vypadla perla. Nejspíš bych to nechala v plechovce, zkusila přítelkyni navnadit na "lahůdku" - ústřice, určitě to nikdy nejedla, zkusíme to a otevřeme si plechovičku "s ústřicemi". No a když bude plechovka (doufám) s napětím otevřená, můžete zkusit "najít perlu", ne? To, že na ochutnání už nedojde, je samozřejmé.

doplněno 31.07.11 20:43:

Perlu bych do vína určitě nedávala, kyselina obsažená ve víně by ji mohla poškodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]