Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím vás, můžete mě poradit, kde na netu najít /Oceňovací tabulka průměrné doby léčení/ u České pojišťovny?
jsem po úraze, tak bych si chtěl předběžně spočítat, kolik mi pojišťovna "daruje" korunek
na webu ČP tuto tabulku nemohu najít
děkuji moc
ČP umožňuje výplatu pojistného u některých úrazů už do 3 dnů po nahlášní pojistné události a doložení potřebných dokumentů:
Více iformací je možno získat na telefonním čísle: 841 114 114.
Hlavně to chce nedat se. ČP jsou stejní šmejdi jako většina pojišťoven. Prvně zkusí, co jste ochoten akceptovat. Náš synátor si urazil půl zubu - konkrétně horní jedničku. Od pojišťovny přišla poukázka na 2.000,- včetně trvalých následků. To nám přišlo nějak málo, tak jsme začali dělat dusno - pojišťovna nastolila taktiku mrtvého chrousta - ta paní posudková tu není, bude tak asi za 14 dní, pak zase nebyly dostatečné chorobopisy, pak se ztratily, pak nás přepojovali na kdejakého referenta, prostě obstrukce. Ale nedali jsme se, ačkoliv jsem celkem flegmoš, ve finále jsem už na bábu slušně ječel a vyhrožoval Občanským judem. No nakonec po cca měsíci najednou poslali 16.000,- Takže nedat se!
SPIDERE
jj,to jsem udělal. Pojištovna mě peníze za určenou diagniozu vyplatila, ale mě pak doktor stanovil jinou diagnozu, takže bych poslal pojistovny dalsí formulář, ale nevím zda ta "nová" diagnoza má delší plnění pojistné
Jsem v šoku. Před měsícem mě pokousal pes do tváře. Mám pod sebou dvě viditelné jizvy, horní 4 cm, spodní 3 cm, byla jsem na šití, no prostě doživotní památka. A oni mi poslali na účet 750 Kč! Trvalé následky budu uplatňovat až za 2 roky nebo co. Ale toto? Taková směšná částka za v podstatě zohavenej obličej?
Nemám také dobré zkušenosti s ČP.
1/ Syn se vyboural na malém motocyklu - zlomená klíční kost. Nějak nepříjemně, operativně mu to rovnali, dali mu tam dráty. Asi po 3 měsících další operace - dráty ven. Kluk si už maloval, že si za pojistné koupí novou přílbu a možná i koženou bundu. DOSTAL OSM STOVEK!
2/ Loni jsem upadla na schodech. Zlomený palec na noze, natržené vazy v koleně. To byla bolest, nikomu bych to nepřála. Léčení zdlouhavé, pomalé, bolestivé. Kontrolku jsem měla 4 měsíce a lékař ji ukončil až na moje naléhání. Bolelo to pořád, ale už mi bylo trapné být tak dlouho doma. Dostala jsem 4 tisíce. Takže 1000 Kč na měsíc léčby. Za ty peníze bych si, pane, vyskakovala, nemít to koleno v čudu!
Asi tak. Nejlepší je být zdravý a všechny pojistky ať jdou k šípku. Stejně pokaždé člověka oberou. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.