Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechutenství k sexu - jen 2 za měsíc

Od: lukas44* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

toto téma už tu asi mnohokrat bylo, ale chtel bych odpoveď přímo na tento typ člověka.

Asi před rokem a čtvrt sme se dali dohromady a vše vypadalo na krásný vztah.. který konec konců stále máme ovšem s jedním zásadním problémem. Sex 2krat do měsíce a to sme spolu každý den a především každou noc. Na žačátku vztahu jsme nedělali skoro nic jiného, po pár měsících několikrat týdně, po dalších měsících jednou týdně a teď tak jednou za 14 dní. Navíc velmi krátce a často mi to připadá z její strany spíš jen povinnost, kterou si chce ryhle odbít.

Vím, že měla problémy s minulým přitelem s kterým poslední rok nespala vůbec, nebo snad jenom 2x a to ještě s brekem, jelikož už s ním nechtela mít nic společného, ale nedokázala se s ním rozejít. Pak jsem přišel já a tak nějak jí ze všeho vysvobodil. Byla šťastná a stále při chutí, neustále mi řikala jak jí to chybělo atd.

Teď, když dojde na tohle téma říká, že neni člověk co potřebuje sex, že občas na to chuť má, ale prosťě málo kdy. Na našem začátku prý potřebovala dohnat co za poslední rok neměla atd... Antikoncepci brala asi 5 let a před měsíce si od ní na chvili chtěla odpočinout, utvrzuje mě, že HA na to žádny vliv nemá, ať ji bere nebo ne, chuť je stále stejná.

Nemyslím si, že by byl problém, že má jinýho, nebo že jsem ji přestal vzrušovat, stále říká, stále plánuje naší budoucnost, stále se chce mazllit, pusinkovat.. Ale jak má přijít na sex, líbání, nebo předehru je to v háji.

Rád bych kdyby ste mi pomohli, co se s touto situací dá dělat, ale ne odpověďmi typu "najdi si jinou", jinou nechci jen chci vyřešit problém. Děkuji za odpovědi.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Není náhodou tomu tak, že vaše přítelkyně sex častěji nepotřebuje? Asi ano, když vám to sama takto pověděla. Nehledejte v tom nic jiného, kromě nějakých možných zdravotních problémů nebo únavy. Každý člověk je ve frekvenci potřeby sexu jiný. Vy chcete častěji, jí to stačí občas. Když na ni budete naléhat, ničeho nedosáhnete, jen se zatvrdí a sex podstoupí jen kvůli vám, aby vám vyhověla a udělal radost. Asi tak, ve frekvenci sexu se neshodnete, to si zaděláváte na malér, co se vývoje vašeho vztahu týká. Nehodíte se k sobě, vy budete neustále napružený, že nic není, ona bude naštvaná, že vy pořád chcete a ji nechápete. Jak z toho ven? Těžko, buď se přizpůsobí jeden, nebo druhý, nebo žádný a bude následovat co? Domyslete si sám.

gara2
hodnocení

0x

To vis Lukasi, kdyz ptacka lapaji...

Treba uz aspon vis, na cem ztroskotal ten minuly vztah. Ono ne kazdy chlap to vydrzi jen 1x za cca 14 dni, zvlaste pokud je jeste mladej.

martinaa*

Priteli je dvacet, kvuli mym zdravotnim problemum dojde na sex posledni pulrok tak jednou za mesic, treba s dvoumesicnimi zdravotnimi pauzami. Nerikam, ze to nechybi, ale rozhodne se kvuli tomu se mnou nebude rozchazet.:)

janina74
hodnocení

0x

Dobrý den, píšu Vám jako žena, která to vidí z druhé strany.

Opravdu se ( u nás žen) stává, že po čase se chuť omezí na situaci, která nastala u vás. Není to tím, že vás máme míň rády, je spíš určitá pohodlnost. Co by mělo zabrat, je zkusit na vzniklou situaci nenarážet.

Naplánujte aktivity, které vaši přítelkyni potěší (ne nic křečovitého typu večeře při svíčkách...to by jí bylo hned jasný), ale zkuste kolo,stanování, zámek, výstavu a nic neřešte - zkuste to vydržet :) . Možná právě překvapení (z příjemné změny) a do jisté míry zvědavost (nemá nějakou, něco se děje...), že nic neříkáte zabere...

Hodně štěstí

amadeus*

Jako muž říkám, že něco takového se dá vydržet jen po velmi omezenou domu. Když vidíte, že kolo, stanování a zámek nemá úspěch, prostě vám dojde, že už to asi lepší nebude a je na čase se rozhodnout, zda vám to takhle stačí a můžete spolu zůstat, nebo nestačí a se slečnou se kvůli tomu rozloučit.

juldab*

Jako muž říkám co by za to mnohej dal kdyby se nemusel pro klid v rodině tak často namáhat*ee*

hodnocení

0x

Nemá strach,že otěhotní?

lidus*
hodnocení

0x

Pošlete přítelkyni do sexuologické poradny, hlavu jí tam neutrhnou a snad najdou příčinu.

malarky
hodnocení

0x

Zdravím, keď nefunguje ani nejaké ozvláštnenie sex. života, tak si nájdite inde, to, čo doma nedostávate. Raz za 14 dní je ozaj málo.

trebatak
hodnocení

0x

A co třeba jiné, nestandardní sexuální praktiky. Třeba po nějaké touží, a bojí se Vám přiznat.

hodnocení

0x

Lukáši, jinou holku nechceš, říkáš. Tak si zaznamenej do paměi, že tahle bude určitě dobrá partnerka ve všem, kromě sexu. Tahle holka Tě ráda mít bude, podpoří Tě ve všem, bude spolehlivá, taktéž ve všem, pokud ji nebudeš uhánět sexuelními nároky. V těch se snaž najít uskrovnění. Vím, není to pro chlapa jednoduché, ale ona snad zato stojí. Jsem naprosto přesvědčena, že Ti bude spolehlivou partnerkou do života, ale Ty musíš přestat přemýšlet jen o tom sexu. V tom to fakticky není.

malarky

Z čoho plynie to naprosté presvedčenie? Ak ste si tak istá, rád by som sa s Vami vsadil, ak budete mať pravdu vy, dám Vám 100Kč, ak opak bude pravdou, dáte mi 1000 000 Kč . Myslím, že stávka s takýmto pomerom výhier by pre Vás nemal byť problém, keďže ste si tak istá :)

Lukáš, to nie je o tom, že ty musíš prestať premýšľať o sexe, ale že by o ňom mala začať uvažovať tvoja partnerka. A neber vážne ženy, ktoré sa ti snažia nahovoriť, že sex je postrádateľný prívesok vzťahu a chyba je v tebe, ak ho chceš, a že sa musíš uskromniť. Do istého veku je to naopak bežná, normálna a nezanedbateľná súčasť vzťahu a ak chýba bez toho, aby to bola vôľa oboch, tak to nie je v poriadku.

Moje přesvědčení plyne z toho, že jsem jednoduše právě žena, což Vy nejste. Takže přemýšlíte absolutně jinak. Já Vás chápu, ale sázet se Vámi nebudu. Dobře, já jsem vyslovila svůj názor, a Vy zase ten svůj. O nic víc tu přece nejde. Ať si tazatel vybere sám. Je to jeho volba, je svobodný v myšlení. A už vůbec nechápu Vaše podivné počty. Když bych vyhrála já, Vy mi dáte stovku, ale v opačném případě, bych já vám dlužila sto tisíc? A kdo nás rozsoudí? No tak jo, klidně! Tohle pro mne skutečně problémem není. Tak jen do toho, Malarky. A jen tak mimochodem, o sexe by sa premýšlať nemělo. Buď se mi to líbí, nebo ne. A není to pouze do istého věku, jsou partneři, kteří žijí hezký a vyvážený sexuální život i v pokročilém věku, ne jenom do toho toho "istého". A za další, pakliže odpovídáme na tuto otázku, není toto právě případ tazatele. Kdyby byl v pohodě, neptal by se. Takže "suma-sumárum", je to na něm. Ahoj Suzy.

juldab*

Třikrát jsem si přečet co napsal Lukáš a ani jednou jsem nenašel že nechce jinou( asi neumím číst) mezi námi ta ženská bude pěknej sobec snaží se ho vzrušit (mazlí se pusinkuje) ale když příde na lámání chleba tak nic. Není to vypočítavost? Je to jednoduchý. MÁ DÁTI DAL. Lukáši spočitej si jestli jiné její vlastnosti jsou natolik kvalitní, že převáží to že si nerozumíte v sexu. Vem list papíru an jednu stranu piš co je pro vztah na druhou co je proti. Naprosto pragmaticky. Zároven si s ní otevřeně promluv, třeba tě pak přestane zbytečně zrušovat nebo se přijde na to že patří mezi menšiny. Těch možností je řada.

doplněno 30.07.11 23:23:

Vono s tou jinou je v poslední větě. Takže se omlouvám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]