Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v sobotu máme mega rodinou sešlost - oslava tří narozenin a cca 21 lidí, máte nějaké tipy na fakt suprové hry? Napadá Vás něco? Prostě něco abychom se tlemili celý den
Olafe, Vy si snad myslíte, že babičky a dědové trénují jenom "skoky do penálu"? Že jim skončil humor a umějí se bavit jen o nemocech a doktorech? Napsala jsem to tvrdě, ale uznejte, že takové babičce může být čtyřicet, dědovi třeba jen o málo víc a dokáží se bavit slušně, ale tak, že mnozí mladí a znudění lidé na to jen koukají s otevřenou pusou. Není mi už "cet", jsem babička a když je dobrá společnost a příležitost, bavím se s ostatními a ráda. A nepotřebuji k tomu ani žádný chlast či jiná povzbuzovadla, tolik oblíbená mezi mladými.
Tolik k Vaší připomínce, docela mě zarazila. Ale časem, až se budete sám blížit k dědečkovskému věku, třeba své úvahy přehodnotíte. Škoda, že tu už není náš milý Čibuk, ten by mě jistě podpořil. Jaga.
Na táboře jsme hrávali hru s příznačným názvem na Pako. Nachechtali jsme se jako blázni, ale to se nedá popsat, to se musí vidět. Záleží totiž hodně na pohybech, grimasách a mimice obličeje. Pěknou oslavu. Jaga.
Další 3 hry máte popsané na vnitřní poště. Třeba se Vám bude něco hodit.
Oslavy u nás pojímáme netradičně, tak např, na jednu oslavu každý přišel v nějakém military ohozu, sebou donesl vzduchovku, hudební nástroj-třeba i bubínek. Ve stráni byla umístěna střelnice-střílela i 70ti letá babička, první tři místa byla ohodnocena darem-krabička diabolek, zavírací nůž a podobné ptákoviny, každý obdržel pamětní terč. Zpěv písní-spíš hrůza ale dobře jsme se bavili. Tanec s nafukovacím balonkem přivázaným na nohu-druhé páry na balonky dupali aby praskly a soupeř byl vyřazený.
Další z oslav v kovbojském oblečení, zapůjčeni dva koníci od souseda a legrace bylo dost už když někdo na koně nasedal, dráha po pěšině byla cca 50m, některým se nepodařilo koně přesvědčit aby šel, jiný zase měl problémy ho zastavit na metě.
Na další zase přišli lidi oblečení tak aby se dalo poznat který film a který filmový hrdina to je, podmínkou byly české filmy.Jindy zase jdeme v nějaké uniformě, legrace je už při příjezdu kde vás staví dva policisté terčíkem, na parkovišti platíte korunu parkovacímu automatu který představuje nějaký člověk třeba v krabici s nápisy...
Můžete mít nachystané různé hry ale pokud se nepodaří přesvědčit k nim účastníky tak je to k ničemu. Přeji výbornou zábavu.
Děkuji všem, především Jagušce Nakonec jsme vymysleli zábavnou tombolu, nějaká inspirace sice je, ale nenapadá vás ještě něco origoš? Tipu "Něco na zub" - párátka atd.
Senioři všichni nejsme Rozpětí 3 - 72 let
mám hodně rád humor a tohle použil i můj kamarád na něčí svatbě. podle mě dost bídné,ale někomu stačí málo.
babajaga:D má pravdu.Doma jsou samé Jakubové,Honzové,tak ty svátky slavíme naráz.A u strejdy na statku,tam mají velký dvůr a tam se všechno oslavuje,je nás hodně.Děda vzal heligonku,trombon,foukací harmoniku.Každý si musel vzít o 2čísla větší boty i děcka,děda dal tvrdák a začal hrát nejdříve pomalu a zrychloval a každý pár musel ten klobouk co nejrychleji předat z hlavy jinýmu páru,kdo to nestihl co nejrychleji, tak vypadával.Většinou jsme vypadly děcka nejdříve.Když děda hrál pak strašně rychle, vypadával postupně každý a ten kdo zůstal a vyhrál, mohl si z rybníčku vylovit cenu.To je jen takový malý rybníček,kam se chodějí koupat kačeny, husy a tak.Tak do toho rybníčku schoval strejda na dno cenu a oba dva co vyhráli si jí museli vylovit,bud prutem nebo potopením.Většinou to byla nějaká flaška starého vína od strejdy ze sklepa.A byla to psina.Nebo jsme se přetahovali lanem.Uprostřed lana zase byla cena,ale ted už né flaška ,ale pro nás děcka a přetahovali jsme se kdo nejdříve to lano přetáhne k sobě a urve tu cenu.A babičky i dědové hráli,neseděli jen.Hrála se taky Zlatovláska,tety,babičky a holky si na sebe vzaly naschvál jiné větší,starší oblečení a ještě si přez hlavu vzaly jutáky a seděly zády k chlapům a klukům.Každý měl podle hlasu poznat svou manželku,která ale ještě trochu změnila hlas.Když ji určil správně dostal od ní odměnu,když nepoznal skončil na hnoji a dostal parohy a musel 1 tanec zatancovat s parohy na hlavě.Já jsem nepoznal segru a taky jsem skončil na hnoji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.